Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lathat szebbnek smink nelkul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lathat szebbnek smink nelkul vagy csak nagyon teper?

Figyelt kérdés
Multkor amikor talalkoztunk nem volt rajtam smink Es azt mondta hogy igy megjobban tetszem neki. Pedig pontosan tudom h jobban nezek ki sminkkel, folrg h nem is erosen sminkelek
2022. jún. 28. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Én is tudom magamról pasiként, hogy nem vagyok 10es, nem is értem azokat a lányokat akiknek tetszem. De nem is kell érteni, csak elfogadni, örülni neki.

2022. jún. 28. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasi nem szereti a sminket.
2022. jún. 28. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Láthat. Én is legtöbb nőt szebnnek tartom smink nélkül.25F
2022. jún. 28. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és én is sokszor szebbnek tartok valaki smink nélkül. Főleg, mikor túlzásba viszik. Az nem vonzó a való életben, max. fotókon mutat jól, de még ott sem.
2022. jún. 28. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
Lehet ez is, lehet az is. Van, aki tényleg teperésből mondja. De az is lehet, hogy neki pont egy olyan "hibád", szabálytalanságod tetszik, amivel kapcsolatban a média beleverte a nők fejébe, hogy az nem szép. Nekem pl. az exemnek kifejezetten tetszettek a sötét szem alatti karikáim (és érezhetően, nemcsak kamuból). Meg van az az opció is, hogy nem előnyösen sminkelsz.
2022. jún. 28. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!