Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban nagyjából mi az az egzisztencia aminél egy nő felkapja fejét és elkezd érdeklődni a pasi iránt?
Tehát tegyük fel h van egy átlag nő aki alapból nem pénzéhes de meghallja h a pasinak:
Milyen jó autoja,fizuja lakasa van.
Nagyjabol milyen szintnél kezdődik ez?
Mint 8-ban leírtam ez nincs így, én többet keresek nettó 1 milliónál, van egy lassan 2 éves céges 5-ös BMW-m benzinkártyával magánhasználatra és még sorolhatnám... Szép nőknél ez semmit se ér, mert ugyanezt vagy még többet is megkapnak egy jóképűtől... Havi 10 milliós nettó bevétel az a határ, ahol már olyan életszínvonalon tudsz élni + ki tudsz annyit fizetni egy gold diggernek, hogy a te életszínvonaladon az ne látszódjon meg és a külsődből adódó hátrányt kompenzálni tudd. Alatta marad a külső, csak azzal tudsz nőket összeszedni...
A PASI iránt nem fog érdeklődni, a PÉNZE iránt fog. Az, hogy felkapom a fejem, nem azt jelenti, hogy szexelnék vele, hanem érdekelne, mivel keres annyi pénzt, és én is tudnám-e csinálni.
Nem mindenki kitartott, mint a felmenőid.
Több mint nettó 1 millás fizetéssel és új ötös BMW-vel ha nem találsz magad mellé valami nagyon finom kis 20on pár éves egyetemista fullos puncost kitartottként akkor valamit rosszul csinálsz.. pár száz ezret havonta ha rálocsolsz ami belefér ilyen fizuból akkor elhiteti veled hogy te vagy az isten , és ilyen csajhoz a mostani külsőddel bottal nem nyúlhatnál ha valami átlag melót csinálnál , le se köpne
Látszik, hogy te is csak az elméleteid alapján állítod, amit állítasz. Én kerestem nőt puncs.hu-n. Egyetemista lányok egytől-egyig megkövetelték a jó kinézetet mindamellett, hogy kértek havi apanázst is. Röhejes, de így van. 30 fölötti szép és intelligens nők (pl. én egy jogász végzettségű nővel dumáltam viszonylag sokat) kizárólagos jellegű girlfriend experience-ért havi kb. 1 millió + kocsi + évi 1-2 luxus utazást kérnek. Azt te hogy gazdálkodnád ki az én szaros 1.5 milliós havi kerestemből úgy, hogy az életszínvonalam ne zuhanjon meg? Sehogy, mert kb. kenyérre se maradna nekem :).
Ezek szerint tényleg bűn ronda lehetsz mert én is sok csajjal beszéltem puncs.hu-ról és nem ilyen tarifákról volt szó :)
BMW, Mercedes, Audi, Porsche persze ujabb és nagyobb változatok
100 vagy annál is több milliós lakás, ház szepen berendezve
Utazások
Draga hobbik
Drága ruhák
Gyereknek fél milliós babakocsi
Nőnek draga ékszerek, óra ajándékba (milliós értékű)
Tőled ezt több alkalommal olvastam és én se értem hogy nem tudsz magadnak barátnőt találni. De ki neked a szép nő, kérlek lineklj valakit aki ismert és számodra a NŐ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!