Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 300k bevétel milyen kategóriájú nőhöz elég?
Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 16:51
21/23 anonim válasza:
21-es vagyok , telefon-net szamlarol nem is beszélve ....
22/23 anonim válasza:
a legértelmesebbekhez. Az aki annyire zavarna a pénzem , nem is állnék vele szóba. Ha nőért akarnék fizetni prostit vennék. De nem prostit akarok hanem egy nőt akivel le lehet élni egy boldog életet. És ahogy engem nem zavarna az hogy fél évig munkanélküli xy okokból , úgy fordítva is elvárom ezt. Ez meg hogy valaki azt írja hogy pesten 150 millától kezdődik egy lakás...
23/23 anonim válasza:
Nőként írom, hogy ez inkább attól függ, hogy otthonról mit hoz az adott nő. Bár sosem tudom, hogy "kategória" alatt nők esetében az ilyen kategória-mániások mit értenek? Külső, anyagi háttér, iskolázottság, stb.?
Ismerek olyan nőt, aki a közepesnél inkább rosszabb anyagi háttérből származik. Nem éheztek, de azért meg kellett szorítani a nadrágszíjat. A család élete is sokszor a pénz körül forgott, ő ezt hozta otthonról. Neki jobban számít, mint az amúgy nála jobb anyagi körülmények közül érkező (bár nem dúdgazdag) másik nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!