Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrém elhízott férfiként Budapesten a nagyon feltűnően csinos vonzó liberális típusú nőkhöz érdemes odamenni utcán, bkvn?
Figyelt kérdés
Az ilyen nagyon csinos nők az eseteim, de 171 cm vagyok és 135 kg, nagyszámú törvények szerint ha minden jó nőhöz odamegyek akkor előbb utóbb összejöhet?
Unokahúgomnak sikerült ő is ilyen nagyon kövér nő és lett egy izmos helyes pasija
2022. jún. 24. 09:44
31/33 A kérdező kommentje:
Na beszámolok az eddigiekről ha gondoljátok...
Munkába menet 4 szimpatikus nőt vettem észre, odamentem hozzájuk, de sajnos eddig mind a 4 elutasított.....de nem baj nem adom fel
2022. jún. 24. 14:43
32/33 anonim válasza:
Kitartást! Nagy szükséged lesz rá :D
33/33 anonim válasza:
Csinálj róla videót, ahogy leszólítasz nőket szerintem lenne rajta nézettség amúgy. Max. annyi, hogy az arcukat ki kell takarni, aki nem engedélyezi. (meg legalább utána erre még recskázhatnál is a későbbiekben, hogy micsoda nőket lemertél szólítani, ha nem is jött össze egy sem :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!