Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mi a véleményetek a tetoválásról, piercingről, testmódosításról, ékszerekről egy férfin?

Figyelt kérdés

Nálatok számítanak ezek külsőségek? Mennyi tetoválás fér még bele? Pl ha az egész karja tele van tetoválva vagy a nyaka az oké? Vagy ne legyen jól látható helyen? A piercingekből ha csak pár van az oké, de ha nagyon sok az nem? Szerintetek milyen életkorban elfogadhatóak ezek illetve mikortól

és miért nem? Miért jelent előnyt vagy hátrányt nálatok ezek megléte vagy hiánya? Mi a véleményetek az ékszerekről, pl fülbevalót, nyakláncot, gyűrű? Illetve mi a véleményetek a testmódosításokról, pl fültágító, szétvágott nyelv?

2022. jún. 22. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Azt előre leszögezném, hogy SENKIT nem ítélek el, aki él a kérdésben felsorolt lehetőségekkel; úgy gondolom, hogy mindenki szabadon rendelkezik a teste fölött, és joga van úgy kinézni, ahogy csak akar. Szóval a következőkben kizárólag személyes vélemény következik:

Nekem a lehető legszimpatikusabb az a férfi, akinek sem tetoválása, sem testékszere nincs, a testmódosítás pedig számomra(!) kifejezetten taszító. Ugyanakkor kizártnak tartom, hogy visszautasítsak egy srácot, mert Úristen, van egy tetoválása...

Persze attól függ, milyen. Az ilyen proli "szögesdrót a bicepsz körül" vagy az ex neve elég ordító red flag. Szerintem azt jelzi, hogy a férfi (vagy nő) annyira sem értékeli a saját testét, hogy valami egyedit, minőségit, esztétikusat varrasson magára.

Illusztráció:

[link]

[link]

Ugyanilyen gáz (szerintem) a koncepció nélküli tucat-tetoválás:

[link]

[link]

[link]

A piercingnél nagyjából ugyanez a véleményem. A fülben és orrban még csak-csak elmegy, de a nyelv-, ajak- és mellbimbópiercing (számomra) taszító.

Ízléses testmódosíást meg életemben nem láttam még. (Persze attól még nem ítélem el, aki ilyet csináltat. AZ ilyennek én sem tetszenék a túlságosan natúr kölsőmmel, szóval no offense.)

Ékszerek tekintetében igazából nincs olyan darab, ami semmilyen körülmények közt nem állhatna jól. Inkább a méret/stílus/mennyiség fontos.

2022. jún. 22. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
25%

Bevallom őszintén, nekem nem tetszenek.

Nagyon nem. Nyilván az önkifejezés egy eszköze is lehet, meg valóban hatalmas minőségi különbség a börtöntetkós “ica szeretlek” meg a tehetséges, jónevű, mármár művész számba menő alkotó keze munkája…

…de azon még esetleg nem gondolkodtál el, hogy 30, de inkább 40 feletti felsővezetők között vajon miért nincsenek ilyen emberek (vagy legalább tökéletesen intim vagy 100%-ban takarható helyen lévő dolgaik lehetnek max…)

Azt gondolom egyébként, hogy tudni kellene viselni minden élethelyzetben és ha a fenékig kivágott menyasszonyi ruhából kilóg a “carpe diem”-es rózsás gagyiság a templomban a fátyol alatt, nos az ugyanolyan illúzióromboló számomra, mintha ma a vezérigazgató jött volna be kis rövidujjú kockás ingecskébe amiből valami acdc figyel ki :D :D

…jó, én 44 éves nő vagyok és mondom ezt mégis úgy, hogy pl. Kozmetikai jellegű sminktetoválásom (nem kacsaszáj, nem bohócszemöldök és társai, mert ebben is van a finom, ízléses és a “szakmás-prostis” verzió, mint minden másban) nekem is van, sőt plasztikai műtétem is.

Ezeknél azt az elvet követtem, hogy a változás a természetesség, esztétikum felé vigyen és ne a feltűnősködés, ízléstelenség felé. (Ennek megfelelően átlag férfi nem is nagyon tudja megmondani, hogy természetes vagy nem, smink vagy nem stb.- és a kulcs talán ebben van nekem).

Ezzel együtt el tudom fogadni, ha másnak más a szép és az ízléses, de azért arcon, office lookban kipakolt színes borzalmas tetkók vagy ilyen kígynyelvű nővér vagy tanár vagy ügyfélszolgálatos az én ízlésemnek már elég rettenetes lenne… és azt hiszem, a többség valahogy inkább efelé húz.

2022. jún. 22. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

Nekem semmi bajom a tetkókkal, testékszerekkel, ékszerekkel. Ez is olyan, mint az öltözködés, hogy vagy tetszik a pasi stílusa, vagy nem. Vagy tetszenek a tetkói, vagy nem. De önmagában az, hogy varratott magára bármit, még nem sokat mond. A testmódosításokból a fültágító tök okés, a szétvágott nyelv, na az nem tetszik, kicsit viszolygást vált ki belőlem. Pedig amúgy az eszemmel azt mondom, hogy szíve-joga mindenkinek azt csinálni a saját testével, amit akar.

Egyébként tapasztalatom szerint a nagyon extrém külsejű pasik általában nyitottabbak, lazák, jófejek szoktak lenni. Egyik rokonom is televarratta már magát, és egy csupaszív, jófej srác, aki türelmes és mindig segítőkész. Ránézésre amúgy meg nem mondanád ezt róla. Szóval nekem semmi ellenérzésem nincs az ilyen férfiakkal szemben. 38N

2022. jún. 23. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Tetoválásaim nekem is vannak, így értelemszerűen tetszenek egy férfin. Biztos létezik az a szint, amire azt mondanám, hogy ínyemre nem valóan sok, de nem él a fejemben egy szigorú, számszerűsített limit ezzel kapcsolatban. A piercingekhez semlegesen állok, amíg nincs tele velük az egész arc, meg amíg nem intim területen díszelegnek. Ahogy a közvetlenül előttem szóló is utalt rá, az összképnek kell harmonikusnak lennie végső soron.

Testmódosítás témához: a fültágító belefér, ha nem akkora a lyuk, hogy az öklöm is átfér rajta. A kettévágott nyelv már átlép egy határt, de önmagában nem kizáró ok. Ennél extrémebb vizekre inkább ne evezzünk.

2022. jún. 24. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon attól függ milyen. A tetoválásból nekem bármennyi elmegy, ami normális, igényes, esztétikus, de az ilyen kompozíció nélküli, igénytelenül megcsinált klisés minták és "Marcsika" feliratokat nagyon gáznak tartom. Pc-ből csak az intim pc zavarna, az nagyon nem jön be. A fültágítóból, a kicsi tetszik az ilyen óriásiak már nem, de nem kizáró ok. A szétvágott nyelv, az viszont kizárt. Ékszerekből a normális, esztétikusak tetszenek. AZ ilyen fél kilós fux az gáz, de mondjuk egy medálos nyaklánc, fülbevaló, karkötő, az teljesen rendben va.
2022. júl. 23. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!