Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők legalább kalandvágyból, miért nem jönnek össze az incelekkel?
Komolyan nem értem ezt a sematikus, makacs gondolkodást, ami sajnos a nőket jellemzi. Miért választják inkább a jól megszokott párkapcsolati mintát, amikor Chad csak legfeljebb ideig-óráig játssza meg magát, aztán kezdődnek is a jól ismert problémák; megcsalás, agresszió, egyebek?
Aztán jön a következő alfa, akiről már a második percben meg lehetne mondani, hogy ugyanaz lesz a vége, de a nőknek valamiért mégis erre van szükségük. >_<
Ehhez képest mennyivel izgalmasabb lenne egy komplex személyiségű srác, egy igazi egyéniség, akire kevésbé hatottak az unalmas társadalmi normák, ráadásul általában még nagyságrendekkel intelligensebb is, mint a kondis, műveletlen parasztok, akik még ezt a fél mondatot sem tudnák helyesen leírni.
De valamiért mégis a kiszámítható szürkeség kell a nőknek, az összes megalázás, megcsalás, bántalmazás ellenére, pedig amikor már negyvenszer átélted ugyanazt, kész felüdülés lenne egy normális srác, egy kvázi kívülálló, akivel végre másmilyen lenne, és akivel boldog lehetnél.
Ha én nő lennék, tuti az incelekre hajtanék! :3
Szerintem te egyértelműen pszichopata vagy
Kérdező 30, #27 vagyok. Hogyafenébe ne lenne incel az a válaszoló, nem tudsz olvasni?
Na akkor még egyszer, kicsit direktebben. A "kalandvágyás" nem azt jelenti hogy nőgyűlölő, bántalmazó szutykokkal aláztassuk és veressük magunkat. Így már átment?
Én a nőgyűlölet vádjait nem tudom hova tenni. Ez egyszerűen egy szimpla védekezési mechanizmus, ha valaki annyi megaláztatást élt át mint egy átlag incel, akkor akármilyen más helyzetben is minimum ellenszenves lesz a bántalmazójával. Vegyük ki a nőket, mint áldozatokat a képből, mert ez torzítja az értékítéletet.
És természetesen nem racionális és nincs is igazuk, de abban a helyzetben racionalitást elvárni nem fair dolog.
Attól, hogy valaki nem váltogatja 3 hetente a partnereit, még nem incel.
Nem kell megcsalós, partnerváltogatós helyespasi és rusnya incelek között választani. Léteznek normális és egyben vonzó férfiak is.
#30: Felejtsd már el ezt a baromságot. A legtöbb ember átlagos, kb. 80%. És velük vannak a nők legnagyobb részt.
te sem vagy kevésbbé idiótább, mint az általad annak tartott "alfa hímek". Egy bites a gondolkodásod.
Ennyi erővel a nők is sírhatnának itt, hogy férfiaknak csak a ledér, könnyen kapható közönséges lányok kellenek. Kb. ennyire valós a felvetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!