Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyen legyek èrtelmes nô a fèrfiak szemèben?

- Kerüld a női témákat
- Ne hisztizz, akadj ki, azt nem szeretik
- legyél határozott
- legyél nyitott
- beszélgess bátran :)
Nekem sok fiú barátom van, vannak közös témák is és szeretünk beszélgetni.

11. "Hogyan legyek intelligens? - Kerüld a női témákat"
:DDDDD
Ekkora oltást! Legszexistább komment evör! ;)

12. Egyébként rosszul értelmezted a kérdést, ez viszont a te szegénységi bizonyítványod!
"Hogyan legyek értelmes nő a férfiak szemében?" Nem "Hogyan legyek intelligens?" Azzá nem válni lehet , hiszen az intelligencia fejleszthető, de általában öröklődő dolog is ...

#11 Ne hisztizz, akadj ki, azt nem szeretik
Ennek épp az ellenkezőjét látom. A legtöbb kapcsolatban tök hisztis a nő, mindenen problémáznak. Szeretik a hisztis nőket, mert abból érzik, hogy határozott és ki mer állni magáért, nem “csicskul be” nekik.

14. Tudom, csak viccesen jött ki. Lebunkóztad a kommentelőket, aztán a női témák kerülését az értelmesebbnek tűnés eszközeként írod le :)
15. Hát így jártam, szegény vagyok :) Elnéztem, igazad van. Valóban.
16. Én felpontoztalak :)

18. Férfiakkal dolgozom, műszaki beállítottságú vagyok.
Amikor egy játékról beszélünk, nem kezdek el random tamponokról (amúgy is egészségtelen) beszélni, mert az van akinek zavaró lenne, a társaságban nincs mindenki kapcsolatban pl, esetleg nemrég lett szingli. A másik oldala meg kínos lenne, mivel a pasik sokszor nem tudják mit kell venni a csajsziknak, stb.
Szóval inkább a közös téma, esetleg ha valami közös pont is van, az is szuper. Szeretik az okos nőket akik ugyanúgy műszaki beállítottságúak, mivel az ritka. :)

17. Sajnálom azt a pasit, aki eltűri a folytonos hisztit.
Nem normális dolog, nőként sem viselem el és hosszútávon eléggé kapcsolat mérgező. A másik, hogy ne nézzük már a pasikat papucsnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!