Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolsz, az incelséghez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz, az incelséghez mennyire társulhat hozzá az aszocialitás, vagy a szociális szorongás, tehát az olyan személyiség jegyek amelyek zárkózottá, nem túl társaság kedvelővé teszi őket?

Figyelt kérdés

2022. jún. 19. 13:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

10

Akkor mi ez a hiszti arról, hogy a nők nem kíváncsiak rád, ha nem tetszel nekik?

Amúgyis bullshit. Leírtam, hogy sok emberre kíváncsi vagyok, akivel eszembe nem jutna szexelni. Csak néhány(!!!) selejtes férfi működik úgy, hogy amit nemlehet megdugni, az nem is érdekes.

2022. jún. 19. 16:47
 12/16 anonim ***** válasza:
27%

Mellesleg hiába pontozgatsz nullára és nagyképűsködsz, totál hidegen hagy egy ilyen random ki senki véleménye.

Szinte csak csajokkal dolgozok, mindegyikkel jól kijövök, néha el is járok szórakozni velük.

Van amelyiknek tetszek is, és össze is jöhetnénk ha akarnám.

Incelezz csak nyugodtan, magadat minősíted.

Itt ezen az oldalon csak nektek lehet véleményetek, mindenki mást lepontoztok.

2022. jún. 19. 16:50
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

12

Jaja, biztos azért veszed a fáradságot, hogy válszolj, mert nem érdekel a véleményem. 😂

2022. jún. 19. 16:52
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
#12: akkor te most incelnek vallod magadat, vagy sem?
2022. jún. 19. 18:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Annyit szerintem számít, hogy aki aszociális, nem társasági annak sokkal kevesebb lehetősége van ismerkedésre.

Illetve az a típus hajlamos szerintem nagyon-nagyon az incellé válásra, aki tudatosan vagy tudat alatt vágyna a társaságra, de vagy nem lett jól szocializálva, vagy az alap természetében van valami nagyon taszító, ami miatt nem tud társaságot teremteni, barátokat sem szerezni.

2022. jún. 20. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:
91%
#10 na emiatt a hozzáállás miatt nincs nőd. Ha ennyi érdekel egy nőben, ne csodálkozz, hogy senkinek nem kellesz. Próbálj már meg felemelkedni az állatok szintjére. Ráadásul ne általánosíts, nem minden férfi ilyen, max te vagy ilyen agyatlan öszrönlény
2022. jún. 22. 08:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!