Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha egy pasi egy kósza pillantás után később felismerne, És megjegyeznéd hogy milyen jó az arc memóriája erre ő azt válaszolná, hogy nem jó csak téged könnyű volt megegyeznie mert bandzsa vagy?
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 05:25
12/28 anonim válasza:
10es, mesélj már, hogyan kell valakit felismerni, anélkül, hogy kezdeményzező vagy partner vagy a kommunikáció elkezdésében?
13/28 anonim válasza:
Értetlenül pislognék egyet, majd szó nélkül elsétálnék. Nem tudnám, hogy mi értelme volt az alaptalan bunkóskodásnak, de azt tudnám, hogy nincs időm hülyékre.
14/28 anonim válasza:
12
Letértél a címről, mint piás a hazavezető útról...nem a címről dumálsz...
15/28 A kérdező kommentje:
Akkor én is letérek a címről. A nő azt mondja nahát ismét találkoztunk. Erre én: - Az ismétlés a dugás anyja..
2022. jún. 19. 10:53
16/28 anonim válasza:
Nem értem, hogy minek kell ok nélkül tahón viselkedni. Erre áll fel?
17/28 A kérdező kommentje:
Szerintem vicces
2022. jún. 19. 11:00
18/28 anonim válasza:
Persze, hogy szerinted vicces. A prolik szerint minden ilyen jellegű dolog vicces.
Biztos láttál már ilyen jelentet az utcán:
A nőnek megfogdossák a seggét az utcán a nyóckerbe és mikor a nő felháborodik a zaklatók röhögnek. De a nő nem. A nőnek nem vicces. Neked pedig, mint szemlélőnek szintén kínos kell legyen. Ám, ha olyan proli vagy mint a történetbe a zaklatók, akkor te is röhögsz rajta.
19/28 anonim válasza:
Pedig semmi vicces nincs benne, de egy hülyének nem lehet elmagyarázni, hogy hülye.
20/28 A kérdező kommentje:
18 be is szállok
2022. jún. 19. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!