Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz feleségnek való csajt találni?
Figyelt kérdés
Kinek, mi a tapasztalata? Miért nehéz, ha az?2022. jún. 18. 14:36
11/20 anonim válasza:
9,10 miért?:)
Kíváncsi vagyok, esetleg ha kifejtitek bővebben.
12/20 anonim válasza:
#11 miért? Neked könnyen megy? Mesélj 😉
13/20 anonim válasza:
12. Nő vagyok, 3-as voltam ;D
Mondjam hogy könnyen megy? Nőként sem vetnek meg a nők, talán mert cuki vagyok és okos. :)
14/20 anonim válasza:
Van akinek megy a fàramàszàs van akinek nem.Egy halnak nemfog menni ,nos én egy hal vagyok 😂😂🤣
15/20 anonim válasza:
14. Talán mert rossz helyen próbálkozol:/
16/20 anonim válasza:
#15 Rossz helyen? Több társkereső, munkahely, utca és egyiksem nyerő.. Bulit nem próbàltam de onnan max alkalmi alakulhatna
17/20 anonim válasza:
Nagyon könnyü! Csakhát, ha egy nő házias, tud főzni, összetakarit maga után, rendesen tisztességesen dolgozik, akkor az nem izgalmas, nektek a r*banc nők kellenek, ugy szerelemmel szeretni csak azokat tudjátok valamiért... meg hát, talán add lejjebb a külsővel szemben támasztott elvarásaidat, és máris van eredmény. De amig magad sem a házias, hanem a r*banc nokhoz vonzodsz, ne várj csodát
18/20 anonim válasza:
17es
Ők a r*bancos háziast akarják. Akinek mindenre van ideje, friss, tökéletes, dolgozó, családcentrikus vadmacska.
19/20 anonim válasza:
18
Jaja!
Dolgozzon ugyanugy 8 oraban, lassa el a haztartast EGYEDÜL, hurcolja a gyerekeket iskolaba oviba, kulon orara, lassa el a tobbi gyerekkel kapcsolatos teendoket is, nézzen ki jól, nehogymar egy döngőleptü, f*szlohasztó nővel kelljen dugniuk. És természetesen minden nap, mosollyal a pofámon csapjam a füleimet a bokámhoz!
🖕🖕🖕 Koszi, jó lesz nekem egyedül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!