Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép bőrű emberek szemében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép bőrű emberek szemében nagyon taszítóak az anyajegyes emberek?

Figyelt kérdés

Vannak alapvetően nagyon hibátlans sima bőrűek akiken szinte semmi vagy semmi anyajegy nincs, az ő szemükben nagyon taszítóak az akár átlagosan is anyajegyes emberek?

pl. párkapcsolatnál kizáró ok?

2022. jún. 18. 14:34
A kérdező szavazást indított:
kizáró ok
nem kizáró ok
egyéb, írd le
14 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Nem ertem az ilyen logikatlan kerdeseket. A kulso hataroz dologban nem az anyajegyet osztalyzod, hanem egy teljes egeszet. Annak csak egy resze az anyajegy, ami rontani tudja. Kizarni semmikepp, amennyiben az adott illetonek nem tokeletes kell. Akkor folytassuk a hulyeseggel. Mi van, ha valakinek ez a tokeletes? Nyilvan ilyen nincs, mert mas tenyezok biztosan fognak rontani, amennyiben ez tetszik is. Senki sem tokeletes, senki sem egyforma. Inkabb egy gyonyoru arcu foltos, mint egy ronda, de szep boru. Merlegelni kell. Itt + / ott - ebbol all ossze egy kulalaki kepvelemeny.
2022. jún. 18. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kizáró ok, és igen tényleg az összkép számít, beleértve a bőrt és bőrhibákat is. Egyébként mindenkinek van 1-2 anyajegye, ami nem is probléma maximum akkor ha mondjuk több száz van rajtad vagy feltűnő helyen van (Mondjuk arcon egy 4-5 cm-es anyajegy). De ezek meg eltávolíthatóak amúgy is.

A férfiak és nők nagy részét nem érdeklik az anyajegyek, szeplők, hegek, miteszerek, pattanások, szőrtüszőgyulladások, narancsbőr vagy striák...Ezek olyan dolog ami mindenkinek van, még azoknak is akiket te hibátlan bőrűnek látsz.

2022. jún. 18. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az anyajegyes emberek tovább élnek tudtommal.
2022. jún. 18. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:

# 3

az meg hogy lehet?

nem pont hogy nagyobb esélyük a bőrrákra?

2022. jún. 18. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Még színésznők is boldogan viselik! Nálam sem kizáró ok.
2022. jún. 18. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Abszolút nem kizáró ok.

Sőt. Nálam /ffi/ még szexi is, ha valakinek nem tökéletes a bőre.

Az én párocskámnak,/nő/ pattanásos a kis popsija, de egyszerűen imádom.

2022. jún. 19. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyajegy nem csúnya, maximum ha nagyon nagy és nagyon hülye helyen van (pl. fél arcát beteríti, vagy nagyon rücskös és szőrös). Nekem is viszonylag sok anyajegyem van, és senkitől nem hallottam, hogy csúnya lenne a bőröm emiatt, pedig sok dolog miatt frusztrált vagyok a külsőmet illetően.
2022. jún. 20. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!