Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy leginkább a leszbikus hölgyekhez vonzódom?

Figyelt kérdés
Nem néznek ki leszbikusnak szerintem, de végül mindig kiderül, hogy akik igazán tetszenek nekem, azok igazából a saját nemükhöz vonzódnak. Nem viselkednek fiúsan, nem öltöznek úgy stb. és nem kamu leszbikusak, hogy lerázzanak. :D Kezdek kétségbeesni 😅
2022. jún. 17. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Van, hogy az ember belenyúl. De azért csak találkozol neked tetsző hetero nőkkel is, nem?
2022. jún. 17. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Operáltasd magad nővé és tiéd a világ összes lezboszija!
2022. jún. 17. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Mert van benned valami hasonló ami a nőkben .
2022. jún. 17. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem x százalékban inkáb biszuexuálisak lehetnek csakhogy nagyobb szórásból tudnak válogatni. Ha nem jön a fehérlovas A-Z ig Mr tökéletes akkor inkább egy csajjal ál össze.

Másrészt a társadalommérnökség lakosságprogramozása úgy a 80-90-es évektől kezdődött el igazán.

"Globális véleménymérnökség" tv média "alapitványok" által.

Például elég megnézni egy "átlag zenei videóklippet"

10-20 milliós autó, fuxok, villák, tengerpart mellett táncoló vetköző lányok.

Elég egyszerű egyenlet amikor sokan az "elvátlrásokat" firtatfírtatják ezek nem dorektbelvarások hanem tudatalattiak de már az is elég sok..

Ha mondjuk valakit 10-11 éves kora óta így programoz tudatilag a kedvenc "zenecsatornája" plusz a kedvenc koncert, celeb figurái, influencerei akkor "olyanná" esetleg "mássá" szeretne válni.

Lényegében az egész ötlet azon is alapszik hogy az ember a veleszületett irigység külömbögő fokai által a másikat szeretné majmolni, igy magát elfogadottabbá téve a populáció egyedei a tarsadalom számára.

Ez odáig is el tud menni hogy az ember hajlamára is x százalékban rá tudnak hatni ha elég sokáig van a program közvetlen vagy közvetett hatása alatt.

Ha minden nap azt mondanák neked hogy

"te vagy Napoleon", tv-be rádióba a suliba az újságokban az interneten lehet előbb utóbb, ha nem is vagy Napoleonná válsz, de azzá szeretnél válni.

Egyszerű pszihológia.

Természtesen lehetnek az embereknek veleszületett hajlamai de érdekes véletlenül a kollektív "társadalommérnökség és a kollektív véleménymérnökség" fénykorában kicsúcsosodásakor emelkedik a homoszexualitás száma is drasztikusan.

Persze ezt is meg lehet magyarázni, hogy régen is úgy

kb minimum 50% ban homoszexuálisak leszbikusok voltak az emberek, csak üldözve volt stb.

Én nem hiszem.

2022. jún. 17. 10:14
 5/6 A kérdező kommentje:

#1: Találkozom olyanokkal is, de akik igazán megfognak, azoknál ez szokott lenni. Van valami különleges kisugárzásuk, ami számomra nagyon vonzó.

#2: Köszi, kihagyom.

#3: Ezt meg nem értem. 😅

2022. jún. 17. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Elgépeltem pár helyen.. egyesével már nem javítom ki.

Jó lenne itt a gyakorin egy üzenet módosítása lehetőség hogy lehessen javítani..

2022. jún. 17. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!