Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha egy lány akire ráirtok ezt írná vissza?
Figyelt kérdés
"PFJuJJJ DE RAnDA FÉReG POFáD VaN, ÁLMOmBA SE GYERE ELŐ"2022. jún. 16. 16:37
1/14 anonim válasza:
Gratulálnék az értelmi színvonalához, és eggyel nőne a tiltólistám.
2/14 anonim válasza:
"Köszönöm kedves szavaid, további szép napot!"
3/14 anonim válasza:
előtte lescreenshotolom.
aztán tiltom a picsába
4/14 October15 válasza:
Meglepődnék, hogy tudok klingonul.
5/14 October15 válasza:
3.: Kell a discordra a shitpost content mi teeeeeeeeeee! :D
7/14 anonim válasza:
Én próbálkoznék tovább nála mert szerintem lehet esélyem nála ugyanis a belső fontosabb..
8/14 anonim válasza:
Hogy lehet jobb lenne nem cigányoknál próbálkozni
9/14 anonim válasza:
Lekopnék gyorsan. De van ennél roszabb is. Én egyszer, akaratom ellenére meghallottam amikor rólam beszéltek csajok. Kitárgyalták, hogy bottal sem nyúlnának hozzám, olyan ronda vagyok, mint a bűn, meg ha én lennek a földön az utolsó férfi, inkább leszbi lenne.
Ez azért visszarántott a földre.
Mondjuk az gyanús volt, hogy nem igazán sikerült soha csajt felszedni, míg pl a heverjaimnak sokszor minden hétvégén más nője van, na jó, ez túlzás, de mindig van barátnőjük.
10/14 anonim válasza:
több kamuprofilból írogatnék neki rendszeresen kamu üzeneteket cserébe, egyszerre sokat, úgy hogy új profilt kelljen csinálnia, annyi üzenetet kapna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!