Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz az ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz az ismerkedés egy skizofrén nővel?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén nem sokat tudok a betegségről, de szimpatikus az illető.

30 F

2022. jún. 13. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Először nézz utána, mit jelent egyáltalán.
2022. jún. 14. 00:00
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Azért az sem mindegy, hogy milyen komoly az állapota. Mint ahogy sok mentális problémánál, ez is lehet nagyon súlyos, meg teljes mértékben kezelhető is. Nem sok skizofrént ismerek, konkrétan hármat, egyikük simán csak... hogy is mondjam... nagyon fura, láthatóan a saját kis világában él. A másikuk teljesen normális életet él, vannak néha tünetei, de tudja, hogy hogyan kezelje azokat. Vele simán el tudnék képzelni párkapcsolatot. De a harmadik meg napi szinten öngyilkosságról fantáziál, sőt, többször említette, hogy ha lesz barátja, akkor szeretne vele közösen öngyilkos lenni. Mondjuk neki egyéb problémái is vannak. Vele kizárt, hogy bármi legyen, nem érezném magam biztonságban mellette.
2022. jún. 14. 00:03
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ, mennyire skizofrén, szedi-e a gyógyszerét, stb.
2022. jún. 14. 00:43
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
én nem szórakoznék a helyedben. 100-ból 99 nő nem skizofrén, nem igaz, hogy ennyire meg kell alkudni, hogy nem találsz mentálisan ép nőt.
2022. jún. 14. 02:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Na nekem anyám az. Sajnos akkor jött elő nála mikor 7 éves voltam. Egy ideig szedte is a gyógyszereit, kapott injekciókat, addig normális is volt, csak mivel az egészségügy pont leszarja a mentálbetegeket, nem tűnt fel nekik hogy anyám adagja már nem olyan erős mint kéne lennie, ezért szép lassan visszatértek a tévképzetei, késöbb már a gyógyszereit sem szedte. Korházban nem lehet bent tartani, mert joga van megtagadni a kezelést, meg míg vér nem folyik, az orvosok is leszarják. Csinálta az állandó cirkuszait, adósságokat halmozott fel, eltűnt otthonról, a pusztában találták meg, mindenkit zaklat a tévelgéseivel, az iskolába bejött folyamatosan zaklatni engem is, betört a mamámék házába a éjszaka közepén viharban, arra ébredtem hogy felettem állt csurom vizesen, a szemében ott volt az őrület. Rohadt ijesztő volt. Azóta eltelt 12 év, és lekiskorúsítva van, kapja a kezelést, de nem sokat hat neki. Még mindig zaklat telefonon, sms-ben képes liturgiákat írni az aktuális téveszméiről, külön él egy kis lakásban, de a szomszédok minden reggel hallják hogy kiabál az ablakból. Egyik ismerősöm anyja szintén skizofrén, de ott az apja nem bírta tovább és felakasztotta magát. Szóval én a saját bőrömön való tapasztaltak miatt biztos hogy nem jönnék össze egy ilyen beteggel.
2022. jún. 14. 03:22
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
A legközelibb barátnőm az, eddig kétszer feküdt be pszichiátriára, először önként, később mentő vitte zárt osztályra haloperidol injekció után. Azóta eltelt néhány év, van betegségbelátása, antipszichotikum mellett tünetmentes, pasizással sosem volt gondja, jelenleg is van neki. Gondoltam, a többiek személyes története között elfér ez is. A tanulság valami olyasmi lenne, mint amit a második hozzászóló írt, azaz minden eset egyedi, nem tudjuk látatlanban megmondani, mire kell számítanod. Vele kellene átbeszélned a részleteket, és azok fényében eldöntened, hogy bevállalod-e.
2022. jún. 14. 05:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egy komoly elmebaj, ha jót akarsz magadnal, hagyd a fenèbe a nőt.
2022. jún. 14. 07:10
 8/11 anonim ***** válasza:
11%
A nők többsége elmebeteg. Ha diagnosztizálták, az csak jó, mert legalább szed rá gyógyszert.
2022. jún. 14. 07:56
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
10 ből 7 nő elmeroggyant. Nehéz normalisat találni.
2022. jún. 14. 10:45
 10/11 anonim ***** válasza:
18%

Nézd a jó oldalát, olyan mintha több nővel ismerkednél, csak ugyanaz a test.

Komolyra fordítva, tényleg attól függ mennyire súlyos. Bár én mindenképp óvatos lennék, mert ez romolhat is.

2022. jún. 14. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!