Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinaljak ha csak irogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha csak irogat de talalkozni szerintem lusta?

Figyelt kérdés
Amugy mar talalkoztunk es azota 2 naponta irogat, de a talalkozas valahogy sosem jon ossze.... Gondolom kicsit se erdeklem, de azert fenn akarja tartani a kapcsolatot.... Amugy elirogatok vele de ugy erzem hogy ez igy sehova nem vezet. Lehet meg kene neki mondani hogy ne irogasson tobbet
2022. jún. 13. 11:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Írd meg, hogy most nem érsz rá írkálni, mert randid lesz. Hátha leesik, hogy vele is lehetett volna, ha nem ilyen nyomi🤷🏼‍♀️
2022. jún. 13. 12:27
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

Elsőre a "randim van" duma nekem is szimpinek tűnt, de belegondolva... Nagyon erőlködős.

Ha meg tudod állni, hogy ne írj neki, akkor legyen ennyi. Had írjon, vergődjön, te meg ne reagálj. Ebben segíthet, hogy pl messengeren le lehet némítani a beszélgetést. Biztos máshol is van ilyen opció. Ba nem tudod megállni, tiltsd.

2022. jún. 13. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

#12! Nem úgy értettem, hogy magától írja meg neki, hanem ha írogat neki a srác, akkor lépjen ki ezzel, mert mennie kell.

2022. jún. 13. 14:36
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Offold ki a srácot
2022. jún. 13. 16:03
 15/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, az lesz hogy majd ha ir nem irok neki vissza... Kivancsi leszek h ir e utana meg :D Max a sajat egoja miatt lehet elkezd kapalozni.... Egy vicc az egdsz..pedig total egy hullamhosszon voltunk es nekem nagyon szimpi volt...
2022. jún. 13. 19:15
 16/18 Sunshinedoll ***** válasza:
86%
Hát én lekoptatnám.
2022. jún. 13. 21:54
 17/18 A kérdező kommentje:
Most irt ram azota elszor hogy akarok e a hetvegen talalkozni, hat nem tudom:D az a baj h mar annyira felidegesitettem magam rajta
2022. jún. 15. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Már réges régen kellett volna találkozni, nem csak írogatni. Se telefon, se semmi. Élő kapcsolat kell!
2022. jún. 16. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!