Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen nem találtam még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen nem találtam még nőt hiába próbálkoztam és most vannak akik melegnek gondolnak emiatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

30 évesen nem volt még soha barátnőm , szűz nem vagyok mert voltam már prostikkal régebben , de családi körben visszahallottam, hogy melegnek tartanak mert, hogy nem volt még soha barátnőm és ez nem normális

Hogy magyarázzam ezt el nekik, hogy egyszerűen nem kellek nekik hiába próbálkoztam és már meguntam a próbálkozást mivel tudom csak elutasítást kapok

2022. jún. 9. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%

Jolvan na.

Ne járj meleg bárba többet 🤣

2022. jún. 9. 17:40
 2/11 anonim ***** válasza:
52%

Ba__ssz meg mindenkit aki azt mondja meleg vagy,

Na nem élvezetből.

IDEGBŐL!😂😂😂

2022. jún. 9. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Ha mindenki azt latja, nok, csaladtagok, hogy nem viselkedsz ferfikent, akkor szerintem teljesen logikus, hogy azt gondoljak, hogy hazai palyan jatszol. Mit tegyel? Legy ferfiasabb es megoldodnak a problemaid.
2022. jún. 9. 17:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg egyébként, még bi se, egyáltalán nem vonzódom a férfiakhoz
2022. jún. 9. 17:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy nincs barátnőm miért gondolod, hogy nem férfiként viselkedek? Egyáltalán nem vagyok nőies viselkedésű , a munkámban is határozott és sikeres vagyok
2022. jún. 9. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

5

Akkor csak túl magasak a külsővel szemben támasztott elvárásaid

2022. jún. 9. 17:45
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Hmmm, érdekes, én nő vagyok, és úgy gondolom, hogy nagyon is nőies vagyok, de határozott is sikeres vagyok a munkámban. :) Az 5-ös kommentedben, a sorok között olvasva kiderül, mi is a baj veled.
2022. jún. 9. 17:57
 8/11 A kérdező kommentje:

Mit olvastál ki belőle?

Nem ugyanaz határozottnak lenni nőként és férfiként , főleg bizonyos munkakörökben amik férfiak által vannak dominálva.

2022. jún. 9. 17:59
 9/11 anonim ***** válasza:
De igen, ugyanaz. :)
2022. jún. 9. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Legyèl meleg, tetszene neked :)
2022. jún. 9. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!