Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan pasi hogy tud meghóditani egy nőt? Mit kell mondani, vagy mit kell kérdezni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 18:09
1/10 anonim válasza:
én szerintem egész jó "számokkal" rendelkeztem kezdő koromban, sose bonyolítottam túl, normálisan viselkedtem
2/10 anonim válasza:
Az se mindegy, hogy hol vagy. Hol akarsz összeszendi nőt?
3/10 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy külsőre a saját szinteden próbálkozz vagy alatta, ha magadhoz képest magasabb szintű nőt akarsz, akkor az nem fog menni. Ez az első számú szabály. Ha ez megvan, akkor többi igazából már másodlagos, mondhatsz bármit a csajnak így is úgy is tetszeni fogsz neki.
4/10 anonim válasza:
"Kockáshas hú há húúúú!" ( https://www.youtube.com/watch?v=Y4H_K3NHCtU) - és mindenki a karjaidba omlik, még a feminin férfiak is.
5/10 anonim válasza:
Leparkolsz a 50+ milliós kocsiddal, onnantól mindegy mit csinálsz
Ha ez nincs, akkor bevonulsz a holywoodi mosolyoddal, jó kinézeteddel, 180+ magaságoddal, kockahasaddal, márkás ruháiddal
Ha ez sincs, na hát akkor bizony eléggé megnehezedik a hódítási folyamat
6/10 anonim válasza:
Egyébként te ki vagy? Hány éves? Mit csinálsz? Azért jó lenne pár dolgot tudni rólad.
7/10 anonim válasza:
ez engem is érdekelne, mármint az egyik haverom kérdezi
8/10 anonim válasza:
Ha tapasztalatlan vagy, akkor nem hódításon kell agyalnod, hanem mondjuk ilyen apróságokon, hogy meg tudj szólítani valakit, tudj beszélgetést irányítani, kérdezni, stb... legyél jó beszélgetőpartner! Ne egy nővel, hanem haverokkal legalább. Aztán jöhetnek a nők is...
9/10 anonim válasza:
Beszélgetni kell velük kezdésnek...
szerinted minden nőnek ugyanazt kell mondani?
10/10 anonim válasza:
Ez adottság kérdése, és azé is, hogy az adott nő mire/ kire vágyik. Nem érdemes olyannak kiadnod magad, amilyen nem vagy, mert előbb utóbb kibukik és szakítás lesz belőle.
Számomra: Vonzó külső, Megnyerő személyiség ami passzol az enyémhez, hasonló humorérzék, jó szerető az ágyban, és jó társ az életben, ennyi. Az én párom ezekkel hódított meg. Azóta össze is házasodtunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!