Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt hogy a "Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy a "Ha nincs ló jó a szamár is." esete áll fenn?

Figyelt kérdés

Én egy diplomás, egzisztenciával rendelkező(lakás, kocsi, félretett pénz) 30-as évei végén járó, magas, sportos (edzek, futok, küzdősport), egyesek véleménye szerint jóképű férfi vagyok. Vannak hobbijaim és kiterjedt baráti köröm és rendszeresen eljárok társasági programokra.

Független, vékony, gyermektelen és nálam fiatalabb értelmes nőt keresek komoly kapcsolatra. Ennek ellenére akik érdeklődnek irántam nincsenek az én szintemen.

Konkrétan: - Férje van és gyerekei és csak szeretőnek lennék jó

- Kövér, önértékelési gondokkal küzd és sokszor még ostoba is

- Komoly kapcsolata van, de kicsapongó életet él és is csak egy kalandra lennék jó

- Nálam sokkal idősebb nők, akiknek már nem lehet családja

Nem igazán értem hogy miért nem sikerül komolyan ismerkednem és csak pótléknak vagy "szamárnak" lennék jó. Természetesen van annyi tartásom hogy a fent említett kategóriáktól nem akarok semmit, inkább keresem tovább kitartóan azt a nőt aki megfelel az elvárásaimnak.

Mi a véleményetek? Miért nem sikerült eddig megtalálnom akit keresek és miért a csak a fenti kategóriát vonzom be?

2022. jún. 7. 14:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
60%
Korodbelivel èn már nem alapìtanèk családot.
2022. jún. 7. 19:22
 32/37 anonim ***** válasza:
74%
Alacsony a szexpiaci értéked, ezért vagy közel 40 évesen is egyedül.
2022. jún. 7. 19:31
 33/37 anonim ***** válasza:
94%
Kamu az egész. Aki ilyen az fogja magát, elmegy AKÁRHOVA, leszólít egy csajt, jól eldumálgatnak, és meg van oldva a dolog. De SEMMIKÉPP nem jön fel a GYK-ra sírni.
2022. jún. 7. 20:27
 34/37 anonim ***** válasza:
43%
28: najó, azt is írhattam volna, hogy bemegy egy egyetem bölcsészkarára, oszt onnan választ csajt. Kit érdekel, hogy a csaj mennyit keres, a kérdező majd eltartja, nem? Kamu az egész.
2022. jún. 7. 20:30
 35/37 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kamu kérdés...
2022. jún. 7. 20:40
 36/37 anonim ***** válasza:

Elittárson keress vagy máshol.

Ha széles a kapcsolatrendszered inkabb azt vennéd igenybe..

2022. jún. 7. 20:49
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a korod lesz a gond. Kb negyven vagy. Azok a nők, akik csinosak és normálisak, 25-30 éves koruk között elkelnek. Aki 35 pluszosan egyedül van, ott azért általában nem véletlen. Márpedig korban ez a te ligád. Meg ott vannak még ennyi idősen az elvált nők, de nekik meg van már gyerekük.

Ha jóval fiatalabb nőt keresel, vagyis harminc alattit, ahhoz meg többet kell villantani, mint hogy van hol laknod, meg anyukád szerint jóképű vagy. Plusz ha családot akarnak, akkor azt lehet nem egy negyvenes faszival akarják majd. Azért te sem vagy már az ideális családalapító korban, ha azt vesszük, hogy gyerekvállalás előtt pár évig ismerkedni, együttélni is kéne a nővel.

2022. jún. 7. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!