Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt hogy a "Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy a "Ha nincs ló jó a szamár is." esete áll fenn?

Figyelt kérdés

Én egy diplomás, egzisztenciával rendelkező(lakás, kocsi, félretett pénz) 30-as évei végén járó, magas, sportos (edzek, futok, küzdősport), egyesek véleménye szerint jóképű férfi vagyok. Vannak hobbijaim és kiterjedt baráti köröm és rendszeresen eljárok társasági programokra.

Független, vékony, gyermektelen és nálam fiatalabb értelmes nőt keresek komoly kapcsolatra. Ennek ellenére akik érdeklődnek irántam nincsenek az én szintemen.

Konkrétan: - Férje van és gyerekei és csak szeretőnek lennék jó

- Kövér, önértékelési gondokkal küzd és sokszor még ostoba is

- Komoly kapcsolata van, de kicsapongó életet él és is csak egy kalandra lennék jó

- Nálam sokkal idősebb nők, akiknek már nem lehet családja

Nem igazán értem hogy miért nem sikerül komolyan ismerkednem és csak pótléknak vagy "szamárnak" lennék jó. Természetesen van annyi tartásom hogy a fent említett kategóriáktól nem akarok semmit, inkább keresem tovább kitartóan azt a nőt aki megfelel az elvárásaimnak.

Mi a véleményetek? Miért nem sikerült eddig megtalálnom akit keresek és miért a csak a fenti kategóriát vonzom be?

2022. jún. 7. 14:44
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
65%

Elszálltak a nők igényei, ez ilyen egyszerű. Naponta leírja pár srác, hogy mit tapasztal, de az itteni nők valamiért nevetségesen gyerekes módon lesöprik a dolgot. Aztán nyomják a hisztit.

Nos, akik rendszeresen panaszkodnak, hogy alig van normális férfi és nem találnak senkit, hát itt a lehetőség! Írjanak rá a kérdezőre és randizzanak vele.

#2: Miért, akkora igény, hogy olyan lányt keresne, amilyen ő? Nagy igény, hogy ne legyen a nő kapcsolatban, ne legyen gyereke és ne legyen dagi? Ezt tartjátok itt nagy igénynek a férfiak részéről? :DDD

#3: Te miről beszélsz? Az illető hozzáállásából és személyiségéből szinte semmit sem látsz, így vicces, hogy arra fogod a dolgot.

És a szintek akkor is vannak, ha neked nem tetszik. Ha kimész az utcára, hasonló szintű embereket látsz párban és nem topmodelleket 120 kilós gyári munkásokkal. Ahogy full helyes, jó alkatú srácokat sem látsz betty, a csúnya lánnyal.

"és egy nőben nem csak a teatalkatát és életkorát veszed észre, akkor majd lesz esélyed"

Ez egyébként a leggázabb, amit leírtál. Had döntse már el mindenki, hogy milyen alkatú ember ébreszt benne vágyat. Te rágerjednél egy 120 kilós akárkire, aki erősen túlsúlyos? Vagy járnál egy 18 és egy 60 évessel is? Gyakorlatilag át sem gondoltad, mit írtál le.

Kínos, hogy milyen jellegű válaszokat írtok nap, mint nap. Gyakorlatilag mintha 0 értelmet próbálnátok belerakni. Ennek így mi értelme?

2022. jún. 7. 15:45
 12/37 anonim ***** válasza:
41%
Borzasztóan magas lovon ülsz, nekem sose kellenél felszínes vagy. És nem sértésből írtam, de észrevehetnéd magadat.
2022. jún. 7. 15:46
 13/37 anonim ***** válasza:
35%

#12: Szerintem te ülsz borzasztóan magas lovon, nekem sose kellenél, mert felszínes vagy. Nem sértésből írom, de észrevehetnéd magad.

Na, gyakorlatilag ugyanúgy a semmire betoltuk ezt a szöveget. Volt értelme? Nem.

2022. jún. 7. 15:48
 14/37 anonim ***** válasza:

Akkor ha az első benyomásban szeretnél fejlődni, van egy köny hasonló címmel. Van benne szuper önértékelési táblázat is, így megtalálhatod a gyenge pontjaidat. Jól látod, hogy az első benyomás igazán fontos, és meg kell ragadni.

Valami biztosan elcsúszik a leírásodon, és a nők nem úgy látják, ahogyan te most írtál magadról. Jó lenne belőni, hogy mi az, amiben fejlődhetnél, és át tudnád lépni akkor a határt.

Tehát ha ennyire jó véleménnyel voltak nők rólad, akkor tényleg csak egy-két dolog lehet, ami miatt valamiért nem jön a vonzalom-szimpátia a neked tetszőknél. Tehát nekik egyértelműen a szintjükön felüli voltál, de az egy szinttel feljebb levőknél még kevés vagy.

2022. jún. 7. 15:49
 15/37 anonim ***** válasza:
22%

Nők... Ne várj tőlük túl sokat. Kedvencem, amikor valaki 2 commentben saját magának mond ellent, felhívod rá a figyelmét, erre jön egy 100 mondatos lenéző alázni próbáló valami, amiben megindokolja, hogy miért van akkor is igaza :D. Meg amikor direkt kérdésre tolják a hazugságokat, de indirekt kérdésnél simán elmondják azt, amire itt férfiak panaszkodnak...

2022. jún. 7. 15:49
 16/37 anonim ***** válasza:
64%
Hu,13-as te de meg vagy keseredve. Engedd ki a gozt baratom, a vegen meg felrobbansz itt a sok okoskodastol😂😂😂😂
2022. jún. 7. 15:50
 17/37 A kérdező kommentje:

11:

Köszönöm, én is így látom.

12:

Hogy felszínes vagyok és magas lovon ülök-e az lehetséges. Viszont úgy gondolom ha a nőknek lehetnek elvárásai akkor nekem is.

2022. jún. 7. 15:50
 18/37 anonim ***** válasza:
37%

Neked férfiként nem lehetnek elvárásaid, meg neked kötelező csak belső tulajdonságok alapján válogatni, ha már nők csak külső alapján válogatnak. Ha egy nő meg kövér az is a te hibád, főleg ha nem vagy hajlandő leállni vele... </sarcasm>

2022. jún. 7. 15:53
 19/37 anonim ***** válasza:
6%
elszálltak a női elvárások, de ne hagyd magad
2022. jún. 7. 15:53
 20/37 anonim ***** válasza:
35%

Ha sportolsz "(edzek, futok, küzdősport)", van hobbid, kiterjedt baráti köröd, akkor hogy lehet hogy ilyen közegben nem találsz megfelelő nőt?

Vagy vannak munkatársaid, rokonaid, azoknak ismerősei stb. csak be tudnának neked mutatni valakit aki megfelelő lehet a számodra. Mert aki tényleg fektet energiát a párkeresésbe, az előbb utóbb meg szokta találni a társát. Az más tészta aki csak bent ül a lakásban és nem tesz semmit hogy párt találjon.

Gondolom a haverjaidnak is vannak rokonai, ismerősei csak van valaki aki tetszik neked (és fordítva)?

2022. jún. 7. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!