Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a lehet ismerkedni, ha nem iszom alkoholt?
Azt veszem észre, hogy minden társas programnak elengedhetetlen része az alkohol.
Mennyivel indulok hátrányból ha kávézni invitalok el embereket? Nagyjából vizet és kávét szokta inni 😂
(versenyek azért :) )
Magyarországon ez kb minden tízezredik nőre mondható el.
A többiek szemében meg "pelenkaszagú kisfiú" vagy ha nem iszol alkoholt
5
Te melyik bolygón élsz, jóbarát? :DDDDDDDDDD
Nekem volt egy olyan srác ismerősöm akivel korabban kizárolag csak alkohollal tudtam feloldódni, csak alkohollal tudtam szexelni mert amúgy valahogy állandoan kínos csendes akadozós volt a kommunikácionk. Ez a laza kapcsolatunk ugy meg is szünt és évek mulva(10év) találkoztunk újra ismét ittasan.
Évek múlva viszont:
A srác reagált reflektált azokra amikröl témázom, a poénjaimat az egekbe is tovább tudta spilázni, könnyes röhögőgörcseink is voltak mindig és már jozanul is működött pörgött köztünk minden. Es hatalmas a love.
Azóta ugy gondolom hogy anno csak azért nem tudtam vele jozanul kommunikalni mert ő nem volt kommunikatív
Nem tudom hány éves vagy, meg merre jársz az emberek közé társas programokat tanulmányozni. De én kajáldába, kávézóba, moziba, sétához, biciklizéshez, kocsikázáshoz stb nem szoktam alkoholt fogyasztani. Csak ha olyan szórakozóhelyre megyünk. De ott se közösítjük ki azt, aki nem iszik alkoholt :D
Milyen emberek közé jársz te? :D
A írásképed alapján viszont olyan, mintha már spicces lennél :D Inkább a rendezett írásbeli kommunikációra koncentrálj, olvasd át még egyszer, mielőtt elküldesz egy szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!