Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy a lehet ismerkedni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a lehet ismerkedni, ha nem iszom alkoholt?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy minden társas programnak elengedhetetlen része az alkohol.

Mennyivel indulok hátrányból ha kávézni invitalok el embereket? Nagyjából vizet és kávét szokta inni 😂

(versenyek azért :) )

2022. jún. 7. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Aaa sima, ird ki tinderre es maris nedvesedni fognak a bugyik
2022. jún. 7. 10:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy jól lehet egy mentes vizet szorongatva is ismerkedni. Sőt még elhívni sem kell "bármire", én nőként mindig az ilyen parkban sétálós randikat preferáltam, legalább lehet a másikat hallani is.
2022. jún. 7. 10:58
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem baj. Ott van még a spangli meg az eki is.
2022. jún. 7. 11:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Randin limonádét ittunk, azóta is együtt vagyunk. Nem az alkoholtól függ a folytatás, ugyanakkor ez lehet számodra egyfajta szűrő. Nagyon sok antialkoholista nő van, akinél jó pont, hogy soha nem iszol alkoholt.
2022. jún. 7. 11:09
 5/16 anonim ***** válasza:
4%

Magyarországon ez kb minden tízezredik nőre mondható el.

A többiek szemében meg "pelenkaszagú kisfiú" vagy ha nem iszol alkoholt

2022. jún. 7. 11:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj az én sem iszok,de kávét se.Hívd el fagyizni.
2022. jún. 7. 11:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

5

Te melyik bolygón élsz, jóbarát? :DDDDDDDDDD

2022. jún. 7. 11:27
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy olyan srác ismerősöm akivel korabban kizárolag csak alkohollal tudtam feloldódni, csak alkohollal tudtam szexelni mert amúgy valahogy állandoan kínos csendes akadozós volt a kommunikácionk. Ez a laza kapcsolatunk ugy meg is szünt és évek mulva(10év) találkoztunk újra ismét ittasan.

Évek múlva viszont:

A srác reagált reflektált azokra amikröl témázom, a poénjaimat az egekbe is tovább tudta spilázni, könnyes röhögőgörcseink is voltak mindig és már jozanul is működött pörgött köztünk minden. Es hatalmas a love.

Azóta ugy gondolom hogy anno csak azért nem tudtam vele jozanul kommunikalni mert ő nem volt kommunikatív

2022. jún. 7. 11:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hány éves vagy, meg merre jársz az emberek közé társas programokat tanulmányozni. De én kajáldába, kávézóba, moziba, sétához, biciklizéshez, kocsikázáshoz stb nem szoktam alkoholt fogyasztani. Csak ha olyan szórakozóhelyre megyünk. De ott se közösítjük ki azt, aki nem iszik alkoholt :D

Milyen emberek közé jársz te? :D

A írásképed alapján viszont olyan, mintha már spicces lennél :D Inkább a rendezett írásbeli kommunikációra koncentrálj, olvasd át még egyszer, mielőtt elküldesz egy szöveget.

2022. jún. 7. 12:12
 10/16 anonim ***** válasza:
A kérdésre röviden; józanul
2022. jún. 7. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!