Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csinálhat egy férfi ilyet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinálhat egy férfi ilyet, azért, hogy féltékennyé tegyen? Vagy csak szivatott? Értelme van ennek?

Figyelt kérdés

Szemezek egy sráccal pár hete. Most is félreérthetetlenül egymásra néztünk pár percig. Majd mikor visszanéztem, láttam, hogy egy másik csajjal kezdett beszélgetni. Tökre ledöbbentem. Mondhatni rosszul esett. Később cserélt vele telefonszámot is és utána már rám sem nézett. Én meg ott álltam, hogy most mi a franc van?

A történethez hozzátartozik, hogy korábban nem fogadtam ugyanezt a közeledést, mert volt partnerem és fél éve nem jártam ebbe a kurzusba. Most tértem csak vissza 3 hete és azóta folyamatosan volt szemkontaktus, de ennyiben is maradt.

2022. jún. 7. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a csaj odament hozzá, ezért te lemaradtál.

De nem azért történt így, hogy féltékennyé tegyen. Inkább ennek nincs értelme.

Majd meglátod hogy alakul a viszony közöttük, ha lesz legközelebb is ilyen kurzus.

2022. jún. 7. 12:32
 12/14 A kérdező kommentje:
11. Nem keseredem el. Gondolod nincs minden veszve? Egy hete történt az eset. Azóta nem láttam. Most valószínűleg két hétig nem is fogom, mert elutazom. Szóval ebben a 3 hétben lehet ki is derül, hogy mi lesz velük... Mire visszatérek. Utána bevetem a mosolyom és segítséget kérek valamiben.
2022. jún. 7. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, szívatott. Azt akarta,hogy lásd, ő került föléd. Ne törődj vele.Nem kellett volna vele állandóan szemezni, akkor talán közeledett volna is. Elég lett volna egyszer visszanézni, abból tudhatta volna, hogy tetszel neki.Aztán a többi az ő dolga.
2022. jún. 8. 12:19
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
Semmi vész. Hamar kiderül, hogy ha nem illenek össze a másik csajjal, és akkor te jössz soron.
2022. jún. 8. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!