Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! 17-18 évesen mertetek volna kezdeményezni egy 25 körüli nőnél, ha nagyon tetszett nektek?
Figyelt kérdés
Igen, egy előző kérdésem ihlette a kérdést. Nem kell mondani, hogy volt már.2022. jún. 6. 21:06
2/12 anonim válasza:
17-18 évesen a 17-18 éveseknél se mertem.
3/12 anonim válasza:
Nem akartam kezdeményezni, egyszerűen korban már túlságosan előrébb van nálam, ez nem szimplán 7 év, hanem még hozzàadódik hogy a nők korábban érnek. Meg én amúgy is mindig csak olyannál kezdeményeztem, akivel adott esetben lehetne is család, ha komolyra fordul a dolog, viszont mire oda eljutnék, 28 évesen neki már 35 évesen kapuzárási pánikja lenne.
Persze ha valaki csak egy numerára hajt, annak tökéletesen megfelel.
8/12 anonim válasza:
19 évesen volt 25 éves barátnőm de vége lett mert tényleg éretlen voltam hozzá
9/12 anonim válasza:
Miért vagy 25 éves nőként 17 éves fiucskára rá állva? Az ilyent csak nagyon extrém esetben tudom elképzelni , ha sokat talállkoztak valami miatt és jól elvoltak. Következtettve vagy a tanár néni vagy, esetleg korrepetálod - felkészíted,és lehetsz az agyturkasza is.
10/12 anonim válasza:
25 évesen volt egy 19 éves barátom.
Nem gondoltam éretlennek. Azt hiszem, valami más miatt lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!