Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A klónozás elterjedésével lehetővé válna, hogy minden incel számára jusson egy szuper modell lány?
Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 14:33
11/17 anonim válasza:
Ha az agyi kapacitásodat valami értelmesebbre fordítanád, nem lenne problémád a csajozással.
12/17 anonim válasza:
Nem. Az inceleknek a klón csajoknál sem lenne esélye.
13/17 anonim válasza:
Csak ha az agya , az érzelmei is programozhatóak lennének.
14/17 anonim válasza:
Csavarhatjátok a sztorit a szenvedéseteket akárhogy. Amíg To magatok nem lesztek jobbak addig semmi nem segít abban hogy kapjátok nőt.
15/17 anonim válasza:
Es mi van ha ez a visszájára fordul? Pl én inceleket tenyésztenék hogy rabszolgáim legyenek. Olyan tanult tehetetlenek, hogy nem kell féljek a lázadástól.
16/17 anonim válasza:
15. ha szeretnéd, leszek a rabszolgád most is
17/17 anonim válasza:
16-os: Jelenleg még nincs anyagi tőkém hozzá.
Valószínűleg először klónoztatnék párat, akik keresnek egy alaptőkét, közben elveszem a megkeresett pénzüket és én éhbért adok nekik.
Majd ebből az alaptőkéből csinálnék mondjuk egy gyárat, ahol gyakorlatilag robotmunkára kényszeríteném őket szintén éhbérét. Közben én meggazdagszom és sose kell tartsak a lázadástól. Köszönöm ajánlatod, de egy rabszolgával sokra nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!