Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem szoktak jeleket adni?
Figyelt kérdés
Ismeretlen nőktől én még soha nem kaptam olyan non-verbális jelet, amivel kifejezték volna, hogy tetszem nekik. Viszont amikor megismernek, akkor egy idő után mindegyiknél azt érzem, hogy megkaphatnám. 10-ből 9 elég egyértelműen a tudtomra adja, és kezdeményeznek is. Mi lehet az oka akkor annak, hogy amíg nem ismernek, addig levegőnek néznek? Nem hiszem, hogy a külsőmmel olyan nagy baj lenne. Rendszeresen sportolok, és kaptam már lányoktól visszajelzést, hogy “jó pasi” vagyok. Buliban is ez van. Próbálok szemkontaktust létrehozni, vagy figyelni, hogy legalább valami rám néz-e, de semmi. Viszont ha odamegyek valakihez, akkor - eddig legalábbis - soha nem küldenek el, táncolok velük, stb.2022. jún. 3. 00:39
2/9 anonim 

válasza:

Megjött a szokásos esti mese... Szép kitalált történet. Mondjuk ma este kicsit később jöttél, 11 után szoktad megírni az esti mesédet.
3/9 A kérdező kommentje:
Ne csak a kérdést olvasd el 😅
2022. jún. 3. 00:45
4/9 anonim 

válasza:

Mert a lányoknak kevésbé számít a külső hanem sokkal inkább az hogy mennyire férfias a kisugárzásod/személyiséged. Ha odamész valakihez az már alapból azt jelenti hogy van bátorságod, önbizalmad és ez vonzó a lányoknak.
5/9 anonim 

válasza:

#2-es, mondjuk az is elég beteg, hogy te ennyire megfigyelsz egy gyakoris anonim válaszolót.
6/9 Ypszilon1980 

válasza:

Minek adjanak jeleket neked, ha nincs rá szükséged? Sehol sincs az sem megírva, hogy majd pont neked kell egy nőnek jeleket adnia csak azért, mert szemeztél vele.
7/9 harebell 

válasza:

Az nem elképzelhető, hogy te ezeket szimplán nem veszed észre? Van, aki nehezebben olvassa a nonverbális jeleket.
A másik lehetőség, hogy a kisugárzásodban van valami, ami miatt nem teszik meg. Önmagában a jó külső miatt a nők többsége nem kezdeményez, sokan csak akkor küldenek jeleket, ha azt érzik a másikon, hogy nyitott rájuk. Pl senki nem fog rámosolyogni arra, aki csak mogorván bámul maga elé :D nem mondom, hogy veled ez a helyzet, de lehet, hogy van valami a testbeszédedben vagy arckifejezésedben, ami elbátortalanítja őket.
Az is lehet, hogy egyszerűen nem vesznek észre, az a típus vagy, aki eltűnik a tömegben, nem figyelnek fel rád, amíg oda nem mész hozzájuk.
8/9 anonim 

válasza:

8. És minek menjen oda hozzájuk? Megalázásért?
9/9 anonim 

válasza:

Semmilyen jelet ne vegyél készpénznek! Én ezt tanultam az évek alatt. Sok pofára esés és barátnak nézés után állíthatom, hogy egy laza, baráti kapcsolatban bármi "jel" vehető baráti hülyülésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!