Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek ennyire zavarban?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik valaki, szokott nem nézni, de nem tudom tartani a szemkontaktust, nagyon gyorsan elkapom a tekintetem.
Rendesen zavarban vagyok, izgulok, és minden bajom van. Pedig nem vagyok már tini.
Szerintem ilyen durva hatással meg nem volt rám senki.
Én vagyok a nő.
2022. jún. 2. 20:49
1/7 A kérdező kommentje:
Szokott nézni. * Bocsi, elírtam.
2022. jún. 2. 20:50
2/7 anonim 

válasza:

Hát pedig ez inkább tini kategória. Nőj fel. Ha tetszik, és tényleg úgy érzed, hogy hatással van rád, akkor kezdeményezz, nincs ebben semmi bonyolult. Hívd el egy kávéra, kezdeményezz beszélgetést, az első mondatok után alább fog hagyni ez az extra izgulás.
3/7 A kérdező kommentje:
Fel vagyok nőve, köszönöm. :D 50 éves embert is láttam már zavarba jönni, ez nem feltétlenül kor függő.
2022. jún. 2. 21:09
4/7 anonim 

válasza:

Honnan ismered ezt a csillagszemű juhászt? :))
5/7 anonim 

válasza:

Gondold el, hogy fordított a helyzet, és nem te, hanem ő van zavarban. Mivel te lehetsz az idősebb, így te vagy a dominánsabb:). Mit vesztenél, ha vele szemben felvállalnád az érzéseidet?
6/7 anonim 

válasza:

Legalább valami jelet küldj neki, mosolyogj rá, nem baj, ha közben elkapod a fejed, de tudasd vele, hogy azért nézed, mert tetszik.
7/7 anonim 

válasza:

A zavar mindig a tapasztalat hiányából fakad. Persze egyénenként eltérő a hajlam rá.
Ha sokat flörtölgetnél, csökkenne a zavarod ilyen helyzetben.
Persze élesebb helyzetben valamennyire elkerülhetetlen maradhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!