Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudtok az incel férfiaknak?
Ugye itt az incel alatt a nőzésben sikertelen férfiakat értjük, ezen az oldalon láttam ezt a fogalmat először, itt így nevezik aki sikertelen férfi.
Na szóval, több ilyen kérdésben is (ezek a kérdések hatalmas választömeget szoktak termelni) olyan válaszok jönnek az incel férfiaknak, hogy a nőknek az intelligencia, a kedvesség, a humor és az igényesség a fontos
Ez pedig hatalmas butaság, hát a rák eszi ezeket, elmondom, hogy én hogyan tapasztaltam. Én nem vagyok értelmiségi nagyokos ficsúr, egyszerű cigány származású csávó vagyok, viszont azért megvan a magamhoz való eszem. Igen, munkám is van, mielőtt jönne a sok rasszista
A környezetemben senki sem kifejezetten okos, vagy kifejezetten humoros, sőt, az igényességben is van hiány.
Egy olyan embert sem ismerek aki az eszével vagy a humorával vagy kedvességgel szerzett volna nőt magának.
Én extrém sportolok, meg üldözöm az adrenalint, pl van búvár engedélyem, amivel zárt területen is tudok merülni, amit nagyon szeretek, meg több barlangban is mentünk már a haverokkal, stb, sok sztorim van. (Több éve van párom, akit szintén az izgalmas életem varázsolt el)
És ezek a sztorik fogták meg eddig a nőket. Apám is azt mondta nekem régen, hogy izgalmas legyek, és akkor lesz nőm.
Azt figyeltem meg, hogy négyféle embernek megy a csajozás: a szépeknek (magas, izmos, jóképű), az izgalmasaknak (extrém sportok, zenélés, stb), a pénzeseknek, meg a domináns agresszívaknak (pl ismerek sok olyat személyesen akik nagy utcai bunyósok, jók is a csajozásban)
Énnekem emésztési zavaraim vannak, így vékony vagyok, úgyhogy nem a gigolo külső, meg nem vagyok milliomos így az izgalmasságot viszont kimaxoltam
Azért néha én is verekedtem, de akik tényleg a leginkább domináns ismerőseim azok ültek is, pl unokatestvérem
De attól senkinek nem lesz nője, hogy humorizálgat, kedveskedik, meg hogy jaj de okos
Tehát nem kell hazudni
Szóval az incelek sztem csináljanak vmi extrém tevékenységet, ami izgalmas
Na remélem ezzel segítettem akár egy embernek is, ezer év egészséget mindenkinek!
23F
"azért mert utálom őket és jó őket szivatni"
Kíváncsi lennék miért utálod őket?
A "hülye kérdésekért" választ nem fogadnám el, mert azt rengetegen tesznek fel, és nekem érdekes módon nincs haragérzetem irántuk
"Én extrém sportolok, meg üldözöm az adrenalint"
Feszultseg alatt szeded le az oszloprol a rezvezeteket? :)
"De attól senkinek nem lesz nője, hogy humorizálgat, kedveskedik, meg hogy jaj de okos"
Ezzel egyetertek....
37F incel
"Feszultseg alatt szeded le az oszloprol a rezvezeteket? :)"
Besírtam gec, Malajziában is vannak ilyen "extrémsportok"?
Itthon ez a "színes-fém-gyűjtők" sportja, de egyre hanyatlik a népszerűsége
1. Az, hogy kinek mi szükséges a kapcsolathoz, nem jelenti azt, hogy CSAK az. Nem fogok csak azért bárkivel összejönni, mert intelligens vagy igényes, de a kapcsolathoz meg igenis kell nekem, hogy rendelkezzen ezekkel a tulajdonságokkal.
2. Az intelligencia pl. egy olyan tulajdonság, ami nem olyan, hogy van vagy, vagy nincs, hanem ennek is vannak fokozatai. Attól még lehet intelligens valaki, hogy nem egy ilyen karikatúraszerűen szakbarbár 3diplomás "ééééértelmiségi".
3. A nők nem homogén csoport, nem mindenkinek ugyanaz kell. Nyilván pl. a telepi káromkodós csajnak, akinek hegyes a műkörme, nem az intelligencia lesz az első - ha valaki ilyen nőt hajt, akkor nem kell annak lennie / arra gyúrnia. Ugyanígy, én a magam nemében tudok nyilatkozni, hogy nekem mi a beugró egy kapcsolathoz, és attól még nem hazudok, hogy a környezetedben meg pont nem ilyen csajok vannak.
4. Rengeteg más tulajdonság van még, ami javíthatja vagy ronthatja valakinek az esélyeit. Lehet valaki intelligens, ha mellé mondjuk nem képes kulturáltan, bizalomgerjesztően, természetesen ismerkedni. Vagy büdös neki a munka. Vagy anyuci csecsbimbóját szopizná még, ha lehetne, mert annyira anyupicifia.
Plusz vonzalom... nyilván kell egy kapcsolathoz. Ez nem azt jelenti, hogy csak a médiaideál szerint jóképű férfiaknak van esélyük, hanem hogy van olyan, akihez vonzódunk, és olyan is, akinek a külseje vagy a kisugárzása taszít (most hogy mondjak pont egy olyan példát, aki felkapott és sokan imádják - Channing Tatum engem borzalmasan taszít valamiért, nem jönnék vele össze, még ha személyiségre meg is felelne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!