Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én és a kollégám?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Van egy munkatársam, akivel nem tudom, hányadán is állok. Józanul semmi jelét nem adja, hogy bejönnèk neki, úgy viselkedik velem, mint a férfi kollégáival. De mikor elmegyünk iszogatni és már nem józan, mindig nyomul, ölelget, puszilgat, elmondja, hogy milyen szép vagyok, milyen okos, szeretne velem hosszú távú kapcsolatot, de józanul mindig mondja, hogy nem akar kapcsolatot. Múltkor együtt aludtunk, de csak azért mondtam, hogy aludjon nálam, mert nagyon részeg volt és nem talált volna így haza. Nem történt semmi köztünk, csak aludtunk, reggel korán le is lépett, de mondta, hogy köszi, hogy vigyáztam rá, majd hátbaveregetett, úgy mint ahogy a haverokat szokás. Szóval nem tudom, hogy mi van, fogalmam sincs. Én mindig hangoztatom, hogy nem keresek kapcsolatot, de mégis vonzódom hozzá. Egyébként eléggé mások vagyunk, ő nagyon aktív, én kevésbé, ő állandóan menne valahova, én nem. Én imádom az állatokat, ő nem annyira. De mégis vonzódom hozzá, pedig az agyam azt kiáltja, hogy ne. Már fontolgatom, hogy felmondok inkább. 40 éves, de ha kérdezem volt-e már nővel, azt mondja, eddig csak két nője volt. Lehet, hogy csak nem tudja, hogy kell csajozni? Vagy nem vonzódik hozzám, de részegen az ember ugye egy bárszèkre is rányomul? Vagy aszexuális? Vagy meleg? :D Tényleg nem tudom már, mire gondoljak, de már kicsit kezd frusztráló lenni így bejárni dolgozni. Ti hogy látjátok a helyzetet kívülállóként?

2022. máj. 30. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha józanul nem kellesz neki, akkor nem kellesz neki. Nehogy már komolyan vegyél egy részeg embert..
2022. máj. 30. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Részegen az ember őszinte. De az is biztos hogy ha valóban akarna valami komolyat akkor már lépett volna józanul.

Vonzódik hozzád de valami visszatartja.

2022. máj. 30. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk nem tudom, én részegen sem mondanék olyat egy nőnek, hogy hosszútávú kapcsolatot akarok vele, ha amúgy nem érdekelne. Az is fix, hogy nem a megfektetés a fő cél, mert már lett volna alkalma.

A mindennapok során legyél vele még bensőségesebb, terelgesd a felszínes csevejeket mélyebb témákra, kedveskedj neki (pl. gondolj rá a névnapján), egyszóval biztasd.

2022. máj. 30. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Kerdezo te hany eves vagy? “Imadom az allatokat o annyira nem” 18-22 eves? A 40es reszeges kicsit alkesz kollega annyira imponál csak mert reszegen radhajt?

Szerintem keruld e jo messzire,alpbol az,hogy iszik es reszeg 40 evesen nagyon nem ok,ilyen fiatalon ilyen pasas kell de komolyan??

2022. máj. 30. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Részeg, ezért kanos, de a megvalósítás már nem megy. Úgy látszik, hogy konkrétan te józanul sem kellesz még arra se neki.
2022. máj. 30. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi para

Majd ha összejöttök mindig pial

🤣😆

2022. máj. 30. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!