Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 1 millios fizu már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 1 millios fizu már az szint ahol egy atlag nő mar barmilyen pasival kavarna ha nem tul deffektes a pasi?

Figyelt kérdés

Tehat az itteni valaszokbol kiindulva azt az alatt h nem tul deffektes

Normalis szajhigeniaja van szep tiszta fogok es büdös lehelet

Az arca tiszta, pattanasmentes

A viselkedese ok:nem nezi le a noket stb...

A teste:nem dagadt

Es alapvetoen apolt higenikus ferfi

Es meg sorolhatnam...

2022. máj. 26. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

1 millió havi fizu nem számít egetverően nagynak!

De a hétköznapi családból származó lányoknak elég lehet ha amúgy a srác igényes magára, nem elhízott, van egy átlag 17 es kukaca , autója, lakása.

2022. máj. 27. 14:46
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

Ahogy a #10 mondja, feleséget már lehet vele találni, kavaráshoz, alkalmikhoz viszont sokkal inkább jó külső kell.

A fizetésed, a vagyonod, az IQ-d, vagy akár a farkad mérete nincs a homlokodra írva.

2022. máj. 27. 22:36
 13/19 anonim ***** válasza:
40%

A 10es vagyok, és nyilván nem kellett házasságot ígérni. :D

Inkább azt akartam mondani, h ennyi fizura már vannak jelentkezők, de a BÁRKItol messze leszel.

2022. máj. 28. 13:43
 14/19 anonim ***** válasza:
40%

Kb én is ezt mondtam 😉

Szexuálisan nem leszel tőle izgalmasabb, de család alapításnál plusz pont.

2022. máj. 28. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Amikor meglátják az arany kártyát a kitömött pénz tárcát , a max 2 éves luxus kocsit akkor olyan kedvesek és rámenősek lesznek mint keselyű a dög húsra.. láttam már hasonlókat.
2022. jún. 12. 23:07
 16/19 anonim ***** válasza:
35%
Nem, ha úgy gondolja hogy egy nő automatikusan 'jön' ha elérsz egy bizonyos pénzügyi szintet. Ez nem egy videojáték
2022. jún. 13. 09:21
 17/19 anonim ***** válasza:
25%

Én csak azért elkérek egymilliót, hogy hajlandó voltam végigolvasni a baromságaidat :D

Azért, hogy élőben is hajlandó legyek veled találkozni, gyakorlatilag nem tudnál nekem eleget fizetni :D

2022. jún. 13. 12:02
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Tisztázd magadban, hogy barátnőt keresel avagy prostit. Prostit kapsz ennyiért, akár több alkalomra egy hónapban, barátnőt viszont nem tudsz megvenni. Bármennyi pénzed lehet, ha nem jársz emberek közé, nem tudsz kommunikálni és kezdeményezni, akkor nem lesz barátnőd.
2022. jún. 13. 17:05
 19/19 anonim ***** válasza:
32%
Itt azért megy az arcoskodás, de havi 1 M fizetés a nők jelentős részénél óriási plusz, és a mögé társuló pozíció/hatalom sokat segíthet.
2022. jún. 13. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!