Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 1 millios fizu már az szint ahol egy atlag nő mar barmilyen pasival kavarna ha nem tul deffektes a pasi?
Tehat az itteni valaszokbol kiindulva azt az alatt h nem tul deffektes
Normalis szajhigeniaja van szep tiszta fogok es büdös lehelet
Az arca tiszta, pattanasmentes
A viselkedese ok:nem nezi le a noket stb...
A teste:nem dagadt
Es alapvetoen apolt higenikus ferfi
Es meg sorolhatnam...

1 millió havi fizu nem számít egetverően nagynak!
De a hétköznapi családból származó lányoknak elég lehet ha amúgy a srác igényes magára, nem elhízott, van egy átlag 17 es kukaca , autója, lakása.

Ahogy a #10 mondja, feleséget már lehet vele találni, kavaráshoz, alkalmikhoz viszont sokkal inkább jó külső kell.
A fizetésed, a vagyonod, az IQ-d, vagy akár a farkad mérete nincs a homlokodra írva.

A 10es vagyok, és nyilván nem kellett házasságot ígérni. :D
Inkább azt akartam mondani, h ennyi fizura már vannak jelentkezők, de a BÁRKItol messze leszel.

Kb én is ezt mondtam 😉
Szexuálisan nem leszel tőle izgalmasabb, de család alapításnál plusz pont.

Én csak azért elkérek egymilliót, hogy hajlandó voltam végigolvasni a baromságaidat :D
Azért, hogy élőben is hajlandó legyek veled találkozni, gyakorlatilag nem tudnál nekem eleget fizetni :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!