Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az éjszakai életnek vége van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az éjszakai életnek vége van Budapesten?

Figyelt kérdés

Délután 5 és este 10 között a város tele van nőkkel, viszont este 10 után a szórakozóhelyeken meg már csak férfiak vannak. Ezek után nem véletlen, hogy ott csak a 190cm+ gigachad nyer, akiket viszont tényleg látok hazamenni nőkkel, viszont a döntő többség hoppon marad.

Nekem 1 év alatt egyszer sikerült smárolni szórakozóhelyen, de az egy harmadik világbeli nővel történt. Ez azt jelenti, hogy vége a szórakozóhelyi ismerkedésnek?

2022. máj. 23. 23:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

A magara ado no,nem engedi,h az arcahoz hozzaerj. Foleg nem szorakozohelyen vagy az utcan. Nem illik. Tonkretenned a sminkjet. Stb.

Buliban sikernek konyveld,ha no tancol veled es beszelgettek. Akar azt is teheted,h meghivod egy kozeli etterembe es utana romantikus setara. Ne akarj undorito lenni es ramaszni aznap vagy az elkovetkezendo napokban. Mert ez azt mutatja ,h nem bizol magadban annyira ,h tudd,h fog meg talLkozni veled sokszor…

N

2022. máj. 24. 03:03
 12/20 anonim ***** válasza:
10%

"a szórakozóhelyeken meg már csak férfiak vannak"

Az nem baj. Engem mindigis taszitottak az olyan nok, akik szorakozohelyekre jartak. Ha most lennek fiatal, nagyobb lenne a merites :)

37F incel

2022. máj. 24. 04:05
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
De már vèn vagy sajna, utolsó :)
2022. máj. 24. 06:22
 14/20 anonim ***** válasza:
8%
A fiatal korosztályban alapból kb. másfélszer annyi a férfi, mint a nő, plusz a férfiak többet járnak bulizni és tovább is maradnak. Ennek köszönhető, hogy minden szórakozóhelyen többszöröse a férfiak száma a nőkének.
2022. máj. 24. 07:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Mondjak helyet ahol több a nő mint a férfi ? Heaven. És ott olyanok hogy egyből elszállsz. Mondjuk 4 vodkanarancs 12e , de legalább nem érzem magam virslipartiba. Egyébként meg az igényes szórakozóhelyeken nincs ilyen probléma. Budapest parkban egy retro buliban szintén több nő van.
2022. máj. 24. 09:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Symbolban, Lockban vagy Nigel partijain is elég sok (fullos) nő szokott lenni :D
2022. máj. 24. 09:48
 17/20 A kérdező kommentje:
15: Oda csak a Chadeket engedik be
2022. máj. 24. 11:16
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok chad de bejutottam ...
2022. máj. 24. 11:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, kérdező? Hány éves nőket keresel? Talán fiatal csajokat kellene.

18-20 évesen simán smároltam helyes srácokkal a discoban, de így 30 körül már kinőttem ebből, nem ezért megyek szórakozni.

2022. máj. 24. 11:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Aztarohadt … chad … incel … jesszus, hova fajult ez a világ! Menj el normális programokra, néptánc, vagy diszkó, vagy bármi …. Esküszön ez tiszta pszichiátria.
2022. máj. 26. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!