Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy lány az egyetemen......

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány az egyetemen... hogyan tovább? 20/F

Figyelt kérdés
Külsőleg nem vagyok vonzó srác, de sokan ismernek, és elég laza vagyok. Az egyetemen pedig van egy lány aki felkeltette az érdkelődésemet, mégpedig azzal, hogy likeolta képemet amit kb senki más nem, összesen volt rajta 5 like. Lehet, hogy véletlen, de rám nézett 1-2x és észrevettem. Megtetszett a lány, és rájöttem, hogy van bennünk nem egy közös dolog. Ezért, beszéltem vele 3 mondatot. Nem sok, de csak ennyire futotta, és sajnos mostmár nálunk vége az egyetemnek erre a félévre, vizsgák is lezárultak, ebbe a félévbe nem volt sok. Azóta bejelöltem facen, és vissza is jelölt. Viszont nem díjazom a netes ismerkedést, de szívesen beszélnék még vele. Lehet, hogy félre értem a "jeleket", de gondoltam talán érdekelhetem. Nyomoljukak? Vagy ne? Azt vettem észre, hogy visszahúzódó típus inkább, viszont rendkívül vonzó és érett lány.

2022. máj. 22. 21:04
 1/4 harebell ***** válasza:
89%
Nem netes ismerkedés, ha ráírsz, hiszen már ismered személyesen, ez egyszerűen egy kapcsolattartási forma. Kérdezd meg, lenne-e kedve elmenni veled egy programra, ami őt is érdekelheti (olyan előadó koncertje, akit mindketten szerettek vagy mittudomén). Vagy egyszerűen összefutni egy limonádéra.
2022. máj. 22. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:

En se szeretem a netest, de megismerkedtem 1 lannyal 4 éve. Ev végén lesz babank...🤗

Szóval igen, probalj valami laza programot szervezni, amikor nem erzitek feszelyezve magatokat. Bicozas, bowling, miegymas. Ott lehet beszelgetni is. Ovatosan lepegess elöre, nezd hogy reagal a különböző szitukra. Ha nem sikerül akkor sincs gond. Neki is van baratnöje, annak is huga, növere. 😉 ne görcsölj!! Erezd jol magad! F.

2022. máj. 22. 21:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Volt lehetőség többet beszélni vele, csak én nem éltem vele és ezért tartanám gáznak a netes témaindítást. Bátortalannak hinné, bár mondjuk az is vagyok, pedig nem szeretnék az lenni. Azt meg, hogy eljönne velem akárhova eléggé kétlem, főleg, hogy alapjáraton se vagyok egy lányok kedvence, de még ráadásként képes vagyok leégetni magam akármikor. Nem tudom... olyan fura volt, mintha beleképzeltem volna valamit, hátha érdeklem. Matekon ültem le mellé amikor egyedül ült mindenkitől távol, és akkor tudtam vele beszélni kicsit, kedves volt, és véletlen észre is vettem, hogy unalmában rajzolgat, amit ugyan sok ember csinál, de számomra kifejezetten vonzó, hiszen imádom a művészetet. Rajzok, skiccek, animációk, festészet stb. akármi amiben van kreativitás, ami fantáziára épül. Imádom.
2022. máj. 23. 01:05
 4/4 harebell ***** válasza:
Ha a félévnek vége, már nem találkoztok személyesen, így adja magát, hogy neten írj neki, én ezt továbbra sem érzem gáznak. Vagy lenne lehetőség "spontán" összefutni vele? Ha tudod, hogy van olyan rendezvény, egyetemi buli, fesztivál, akármi program, ahol ott lesz, menj el te is és szólítsd meg. De ha nem tudsz ilyenről, akkor marad vagy az, hogy ráírsz, vagy megvárod a következő félévet... Ha nem akarod egyből elhívni, akkor kérdezd meg, hogyan sikerült a féléve, mik a tervei a nyárra, vagy írhatsz valamely posztjával kapcsolatban. Csak úgy tudod meg, hogy érdekled-e, ha próbálkozol valahogy.
2022. máj. 23. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!