Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várhatóan mikor fog bekövetkezni az incelek forradalma?

Soha mert:
- a többségük a tanult tehetetlenség miatt, soha nem fog megmozdulni. Más a hibás, más tehetne értem, én tehetetlen vagyok, csak történik velem az élet.
- eleve elenyésző a számuk.
- a saját identitásukban is bizonytalanok, máshogy használnak bennfentes szavakat, más rendszer szerint sorolják magukat be, nincs semmi egység.
- a többség lusta, magáért se tesz, másért pláne nem fog.
- eleve áldozat típusok, ezért is vannak ott, ahol.

Ugyan incelek nincsenek olyan számban hogy bármit tegyenek.
Úgyhogy ilyen nem lesz.
Én úgy látom hogy a nőket egyre inkább eléri, az hogy a férfiak nem akarnak komolyat velük.
Bár erre nincs ilyen szó mint az incel.

Az incelek teljesen alkalmatlanok arra, hogy bármit is tegyenek önmagukért. Ezért incelek. Ennélfogva világos, hogy soha. Max 1-2 elmebeteg próbálkozik egyéni terrorista akicókkal, de őket is mindig kilövik elég hamar.
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy mikor fognak a 10 évesek forradalmat csinálni a felnőttek ellen. Biztos van amelyik szeretne, de ettől még teljesen esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!