Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Várhatóan mikor fog bekövetkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várhatóan mikor fog bekövetkezni az incelek forradalma?

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha
2022. máj. 22. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az egyszerű melósok eljegyzik a két diplomás, három nyelven beszélő nagymellű szőke barátnőjüket és Balázska megnősül...
2022. máj. 22. 20:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Ki az a balázs még nem találkoztam ezzel az illetovel az oldalon
2022. máj. 22. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
amikor már halandó ember számára is elérhető lesz a szexrobot. :)
2022. máj. 22. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Soha mert:

- a többségük a tanult tehetetlenség miatt, soha nem fog megmozdulni. Más a hibás, más tehetne értem, én tehetetlen vagyok, csak történik velem az élet.

- eleve elenyésző a számuk.

- a saját identitásukban is bizonytalanok, máshogy használnak bennfentes szavakat, más rendszer szerint sorolják magukat be, nincs semmi egység.

- a többség lusta, magáért se tesz, másért pláne nem fog.

- eleve áldozat típusok, ezért is vannak ott, ahol.

2022. máj. 22. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Ugyan incelek nincsenek olyan számban hogy bármit tegyenek.

Úgyhogy ilyen nem lesz.

Én úgy látom hogy a nőket egyre inkább eléri, az hogy a férfiak nem akarnak komolyat velük.

Bár erre nincs ilyen szó mint az incel.

2022. máj. 23. 07:07
 7/7 anonim ***** válasza:
60%

Az incelek teljesen alkalmatlanok arra, hogy bármit is tegyenek önmagukért. Ezért incelek. Ennélfogva világos, hogy soha. Max 1-2 elmebeteg próbálkozik egyéni terrorista akicókkal, de őket is mindig kilövik elég hamar.

Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy mikor fognak a 10 évesek forradalmat csinálni a felnőttek ellen. Biztos van amelyik szeretne, de ettől még teljesen esélytelen.

2022. máj. 23. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!