Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az, hogy egy nő titokzatos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, hogy egy nő titokzatos?

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem lehet tudni, hogy borotválja-e 🤭
2022. máj. 22. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mármint milyen a titokzatos nő?

Például aki érzelmileg nem, vagy csak nehezen adja mi magát a férfinak.

2022. máj. 22. 12:19
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Ja, azok nem az ilyen karót nyelt kis izék, akik WC-re is úgy mennek, hogy "Kimegyek, megigazítom a sminkem"?

Akikkel a szexről nem lehet beszélni, mert az tabu-téma?

2022. máj. 22. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:
26%

#3:

De, én is ilyen vagyok.

Nem üvöltheti mindenki teli torokból a Mekiben, teli szájjal, hogy hogy ment át rajta a Fradi U-18. ;)))

2022. máj. 22. 12:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Megigazítom a sminkem😃hát leheeet😃 vagy nincs fenn semmilyen közösségi oldalon pl.semmit nem lehet róla tudni. Talán antiszocok is. Nem?
2022. máj. 22. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Attól hogy nincs valaki fent egyik közösségi oldalon sem, az nem azt jelenti, hogy "antiszoc". Ha valaki nem akarja ország világ elé teregetni a magánéletét azért nem kell elítélni. Én sem vagyok fent sehol, és így ahogy írod, nem is lehet kutakodni az életemben (nem mintha olyan nagyon érdekes lenn). Aki nekem fontos azokkal tartom a kapcsolatot más módon.

Nem mindenki éli a közösségi oldalakon az életét. Igaz én már negyven felett vagyok, tudom hogy ez a fiataloknak fontos.

2022. máj. 22. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem igazán beszél a múltjáról csak általános dolgokról amik többnyire sablonok .
2022. máj. 22. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Rám is szoktak mondani, hogy titokzatos vagyok mégis fent vagyok közösségi oldalakon, bár nem pakolok ki mindent ami történik velem csak a nem mindennapi dolgokat, de azt is nagyon ritkán.

3-as, 4-es válaszoló úgy látom valami nagyon okosat és vicceset akart szólni de ezeknek semmi köze ahhoz ha valakit titokzatosnak neveznek 😃

2022. máj. 28. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem, ott a végén a kérdőjel... Ezek szerint neked nem ezt jelenti, oké, értjük ;)

2022. máj. 28. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem a férfiak kedvence.. a távolság tartás érződik erősen náluk.
2022. máj. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!