Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő azért választ inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő azért választ inkább apa testű keveset kereső férfit mert ő kevesebb eséllyel lép le meg lép félre?

Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 06:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Apu test, buci fej a legjobb. Mint a Simpson családban.
2022. máj. 21. 12:35
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem ezek a parameterek alapján választ sok nő férfit te vadbarom.
2022. máj. 21. 13:07
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
Nekem az összes eddigi párom ezt a fejemhez vágta. Hogy én biztosabb voltam, mert egy jó pasi másoknak is kéne. Barátnöik is mondták, hogy nekik milyen szerencséjük van, hogy nem kell óvni, félteniük a pasikukat, azaz engem. Mert én úgyse kellenék senkinek
2022. máj. 21. 13:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Egy csúnyább, esetleg elhízott férfi is félre tud lépni simán. A feleségnek meg szerintem még megalázóbb ha emiatt választotta, hogy ő úgysem tud félrelépni és mégis megteszi
2022. máj. 21. 14:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy volt, hogy a nők csak a ferfiak 10%-aba szeret bele aki minimum 2 méter, kockahasú IT mernök havi 2 millióval, BMW - vel?
2022. máj. 21. 17:30
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Azert valasztanak apatestut mert azok kozul sokkal tobb van. Persze a nok mintegy 100% nak a kocka has sportos testu pasikra csopog a nyala, hiaba megy kezenfogva a strandon az apatestu pasiaval, meg fog fordulni a sportos tester ha tetszik ha nem ez van. Ahogy mi pasik is szivesebben fekszunk le egy olyan novel akinek szep feszes teste van fenek es cicik. Szoval johet itt a belsovel akarki nyilvan fontos, de ha nincs egy szexualisan vonzo kulso akkor ugrik. Es a noknek nagyon is szempont a kulso hulye az aki azt irja nem.
2022. máj. 23. 17:46
 17/19 anonim ***** válasza:
hun vannak ezek a nők? 100 eurót fizetek darabjáért akit bemutatsz és nem sokkal rondább VasorrúBábánál.
2022. máj. 31. 09:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Jelen, de képet nem küldök :P és privátot sem kérek. Nekem a családomban is ilyen férfiak vannak, így ezt tartom vonzónak. Nem a tunyák, vagyis inkább olyan, akin látszik, hogy nem büdös a fizikai házkörüli meló, de belefér egy kispárna sörpocak. A direktbe kigyúrt pasik viszont inkább ijesztőek, mert abba én valami erőszakosságot látok bele, na meg ha folyton gyúr, akkor nem egyezünk, mert ugyan neki respect, de én erre nem szeretnék ennyi időt szánni.

De ahogy a férfiak között is van, aki filigránul bájosat, van, aki az izmos hosszúcombút, és van, aki lágyan rengő markolható bögyöset keresi, úgy a nőknek is sokféle az ízlése. Még akkor is, ha persze a strandon lehet, hogy megnézek egy szép "szobrot", nem akarnék vele leállni. Ahogy egyébként a szép nőket is meg szoktam nézni, de nem úgy :D

2022. máj. 31. 12:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen
2022. jún. 6. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!