Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő azért választ inkább apa testű keveset kereső férfit mert ő kevesebb eséllyel lép le meg lép félre?
Jelen, de képet nem küldök :P és privátot sem kérek. Nekem a családomban is ilyen férfiak vannak, így ezt tartom vonzónak. Nem a tunyák, vagyis inkább olyan, akin látszik, hogy nem büdös a fizikai házkörüli meló, de belefér egy kispárna sörpocak. A direktbe kigyúrt pasik viszont inkább ijesztőek, mert abba én valami erőszakosságot látok bele, na meg ha folyton gyúr, akkor nem egyezünk, mert ugyan neki respect, de én erre nem szeretnék ennyi időt szánni.
De ahogy a férfiak között is van, aki filigránul bájosat, van, aki az izmos hosszúcombút, és van, aki lágyan rengő markolható bögyöset keresi, úgy a nőknek is sokféle az ízlése. Még akkor is, ha persze a strandon lehet, hogy megnézek egy szép "szobrot", nem akarnék vele leállni. Ahogy egyébként a szép nőket is meg szoktam nézni, de nem úgy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!