Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert Kell játszani az emberrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabo6718 kérdése:

Miert Kell játszani az emberrel?

Figyelt kérdés

Kérdésem főkent a lányoknak szóll, de tapasztalatokat is jó lenne olvasni, mert tenyleg nemtudom mi a baj velem, kb minden lány megadja a számát es csinalni szeretnek velük programot aztmondják meglatják de ezt mar több nő is elmondta, aztan másnap aztmondjak megsem bocs, szt nemhallok felőlük semmit, meg mar nem is szeretnek őszinten mert az időmmel jatszanak, és elmomdhatom én hogy mondj egyszerűen nem-et mert akkor oke nem akar tolem semmit elfogadom, es ezt nekik is igy elmondom, nem ertem pedig mar felnőtt emberek nem kislányok

Kiröhögnek hogyha szeretnem tudni hogy megis jön-e. Programra, nem irnak vissza, semmit, meglátják, megadjak a szamukat, mondjak h pont jó a szombat pl, aztan megse mindig felborul az egesz hetvegem vagy, eppen szabadnapos vagyok kicsit kezdek belefaradni.

És ez nem 1-2 nő tenyleg eleg sok. Miert kell eggyaltalan megadni a szamod, vagy beszelgetni, vagy valamit elinditani az emberben aztan ugy eltaposni.

2022. máj. 21. 00:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen fórumon, és kikkel ismerkedsz?
2022. máj. 21. 01:17
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Ez nem fórum, az életben csinálják ezt. Elhívja az ember valahova, azt mondja jön, aztán másnap 1 órával előtte lemondja valami kamu szöveggel.
2022. máj. 21. 01:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Az emberek nem szeretnek NEM-et mondani. Én fuvarozó vagyok, sokszor nem mondanak semmit, csak nem jönnek a megbeszélt időpontban. Van amikor kérdem direkt előre, hogy jön e, nem baj ha nem csak mondja, de sajnos ugyanúgy kamuzik, nem fogadja a hívást azt mondja nem tud beszélni, meg át van irányítva a mobilja meg más süket dumák. Nem akarja lemondani a megbeszélt utat, inkább hazudik. Ezt gyakran tapasztalom, szal nem csak a párkapcsolatban van így, de mas közegben is, jobb ha tudod.
2022. máj. 21. 07:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem Neten ismerkedek

Egyszerűen leszolitok valakit az utcan, vagy éppen valaki megtetszik valamilyen üzletben

2022. máj. 21. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj ràm üziben.
2022. máj. 21. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!