Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert Kell játszani az emberrel?
Kérdésem főkent a lányoknak szóll, de tapasztalatokat is jó lenne olvasni, mert tenyleg nemtudom mi a baj velem, kb minden lány megadja a számát es csinalni szeretnek velük programot aztmondják meglatják de ezt mar több nő is elmondta, aztan másnap aztmondjak megsem bocs, szt nemhallok felőlük semmit, meg mar nem is szeretnek őszinten mert az időmmel jatszanak, és elmomdhatom én hogy mondj egyszerűen nem-et mert akkor oke nem akar tolem semmit elfogadom, es ezt nekik is igy elmondom, nem ertem pedig mar felnőtt emberek nem kislányok
Kiröhögnek hogyha szeretnem tudni hogy megis jön-e. Programra, nem irnak vissza, semmit, meglátják, megadjak a szamukat, mondjak h pont jó a szombat pl, aztan megse mindig felborul az egesz hetvegem vagy, eppen szabadnapos vagyok kicsit kezdek belefaradni.
És ez nem 1-2 nő tenyleg eleg sok. Miert kell eggyaltalan megadni a szamod, vagy beszelgetni, vagy valamit elinditani az emberben aztan ugy eltaposni.
Nem Neten ismerkedek
Egyszerűen leszolitok valakit az utcan, vagy éppen valaki megtetszik valamilyen üzletben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!