Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igazság az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igazság az, hogy a társkereső nők 90%-a azért regisztrál fel mert meg van a nyomós oka, hogy nem talál partnert (csak idő kérdése, hogy kiderül a nagy turpisság, tehát időpazarlás a netes társkeresés)?

Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 00:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

Igen. Megvolt a nyomós okom hogy felregisztraltam anno.

Az hogy nem nagyon volt időm eloben ismerkedni. És?

Nyilván attól még randira szakítottam időt, de az ismerkedés jóval könnyebb és gyorsabb volt így.

2022. máj. 21. 06:31
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
A nők többsége azért regisztrált társkeresőre, mert a környezetükben senki sem jön be nekik és kényelmesebb neten válogatni a katalógusból.
2022. máj. 21. 10:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Megvan az oka. Nàlam pl ezek:

-kisvàrosban élek, itt is nöttem fel mindenkit ismerek szinte

- helyben dolgozok ràadàsul olyan munkàt ahova csak nök jàrnak.

Ez elég hàtrànyos indulàs hiàba a külsöm, életvitelem rendben van.

2022. máj. 21. 11:11
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Pár éve mikor elváltam nyakamba vettem a netes társkeresést. 3-4 nővel összejöttem. Kettő komoly a másodikat el is jegyeztem. Lelépett a gyűrűvel. Most újra nős vagyok, a feleségem a valóságban ismertem meg. Célszerű nyitott szemmel járni, és lépni, ha kell!

Netes társkeresőkön a férfiaknak akkor van esélye, minél több nőt jelölnek be. Akkor sem könnyű, érdekes játék az ismerkedés, fokozatosan adagolni az infókat.. A nőket sem irígylem, mert a sok 100 gyökér közül kell kiválasztani, aki megfelelhet.. Nekik sem könnyű. Egyszóval tök oké a netes társkeresés, de a személyes találkozó ott is vízválasztó. A felvetés értelmetlen számomra, ugyanazok az emberek neteznek, akikkel a buszon találkozom. Van az a jópofa film is, mikor a nő azzal a fickóval ismerkedik a neten, akit a valóságból is ismer.. Hazúdni is bárhol lehet, a neten főleg, de ez benne van a pakliban sztm..

2022. máj. 25. 10:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, és egy-két hete azért töltöttem le a tindert, mert kíváncsi voltam, milyen neten ismerkedni. Bár véleményem volt már róla, de tapasztalatom nem, és gondoltam, mit veszíthetek? Nyertem egy tapasztalatot arról, hogy mennyivel jobb, életszerűbb a személyes ismerkedés.

És nem azért, mert defektesek a tinderes srácok, vagy mert én az vagyok, ilyet nem igazán tapasztaltam, hanem mert sokkal életszerűbb élőben.

2022. máj. 30. 23:46
 16/21 anonim ***** válasza:
92%
Jobb élőben. Tinderen vagy más dating appokon tényleg csak a külső alapján tudsz válogatni. Élőben viszont ha tényleg jó dumája van, le lehet venni a lábáról akárkit.
2022. máj. 30. 23:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk elvalik egy nő 30-as éveiben. A barátnők, kolleganok ferjezettek. Gyakorlatilag nincs kivel olyan helyre menni ahol ismerkedhet. Csajos munkahelyen dolgozik. Ráadásul egy csinos nőről nem is feltételezik, hogy egyedül van. Ja és ugye idegenekkel sem szokás ismerkedni a mai világban. Tarskeresore se menjen fel mert ott csak selejtes nok vannak. Akkor hol és hogyan ismerkedjen az általam leirt hölgy?
2022. máj. 31. 05:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én a hatossal nem értek egyet, bár sokszor szembesültem már hasonló véleményekkel, férfiaktól. Nő vagyok, 45. Nálam ez nem igaz:

"egy nő mindig kap ajánlatokat bárhol, főleg ha nagyvárosban él és dolgozik, szinte lehetetlen, hogy ne udvaroljanak neki. Ha van bármilyen közösségi oldala és azon egyetlen fotója, már ezzel is van rengeteg udvarlója. Ha kimozdul a lakásból, szintén. Tehát egy nőnek elég létezni, nem kell még szociális életet sem élni, beszédesnek, nagydumásnak se lenni, villantani sem, semmit sem, csak létezni."

Volt olyan munkatársam, igaz, nálam 20 évvel fiatalabb, aki egyszer azt mondta nekem: nem hazudok, több száz olvasatlan üzenetem van.

Föl nem foghatom. Néha nekem is írnak arabok, törökök (mikor német területen dolgoztam), vagy egy-egy magyar férfi is, gondolom, közös csoportokból, de olyan, hogy pl egy ismerősöm próbálta volna a tetszését kifejezni, ismerkedni velem fb-on, vagy bárki, aki nem szexuális utalással vagy nyílt dugási szándékkal közeledett volna, olyan nem volt. Azt pedig nehezen tudom elképzelni, hogy bárki is egy "hé, dugunk ma?" nyitómondatra boldogan ugrik. Szóval nem tudom, más nőknél tényleg ez a helyzet, amit a hatos írt? Nem érdekes, hogy nézel ki, nem érdekes, milyen a személyiséged, öt percen belül talál egy nő kapcsolatot? És ha igen, milyet?

2022. máj. 31. 07:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon eltulozzak itt a férfiak a nők helyzetet. Én is 40-es vagyok, már a vége felé. Környezete válogatta mikor mennyire voltam "kapos". Volt egy idoszakom amikor egyáltalán nem. Női környezet. Aztán mikor változott ez egy férfi ismerősöm elmondta, nem is hitte volna, hogy szingli vagyok, ezért nem is mert közeledni. Persze volt, hogy 3 fiúval is jarhattam volna. Fiatalkent nyáron többször voltam Görögországban, Horvátországban. Kb. ott éreztem azt amit itt sok pasi hirdet. Mikor hazajottem nem tudtam itthon mi olyan más. Utaztam buszon. Többség nő. Elmentunk strandra. Többség nő. Meg úgy általában. Ott éppen fordítva volt.Szóval nem értem. És ezt nem csak magamra vonatkoztatom. Én átlagos voltam és vagyok most is. Viszont voltak gyönyörű modell típusú barátnőim. Hát annyira azért ők sem voltak elkenyeztetve...
2022. máj. 31. 07:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Velem így van. 23 éves nő vagyok, 21 éves koromig volt rajtam plussz 30 kiló (gimi alatt végig plussz 20, egyrtem végére 30 lett). Esél,em sem volt kapcsolatra. Ráadásul két egyetemre jártam párhuzamosan, nem maradt szabadidőm. Szóval lefogytam rendberaktam az életem és készen állok párkapcsolatra családra
2022. máj. 31. 12:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!