Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi témáról?

Figyelt kérdés

Teljesen egyértelmű, hogy a mai világban egy férfinek oda kell tennie magát párkeresés téren, hogy ne egy szájtáti sült galambra váró szerencsétlennek tűnj kívülről tekintve.

De mi van akkor ha az embernek annyi a férfias kisugárzása mint egy szelet kenyérnek? Arra gondolok, hogy mentálisan teljesen rendben van az ember, fizikailag is látszik rajta, hogy foglalkozik magával nem az evés a hobbija.

De egyszerűen nincs olyan kisugárzása amiért a nők egy kicsit is úgy gondolnák ebben a srácban van valami amiért legalább szóba elegyednek vele.

Nah most aki abszolút nem egy alfa típus az leginkább a szerencsében bízhat úgy gondolom.

Mielőtt valaki belém állna nincs semmi bajom a jelenlegi helyzetemmel nagyon jól elvagyok egyedül csak néha amikor kicsit nyitnék ilyen téren akkor mindig szembesülök ezekkel a tényekkel amikkel ha fejre állok is így maradnak:)

2022. máj. 20. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

A kisugárzáson is lehet javítani. Egyébként amiket leírsz, azok korrekt megállapítások. Nekem nőként is volt olyan időszakom amikor éreztem és tudtam hogy valszeg nagyon negatív a kisugárzásom. Nem is voltam jól mentalisan. Előbb azt rendbe kellett tenni.

Ahogy jobban éreztem magam belül, a kisugárzasom is sokat javult. Ehhez sok öntudatosság és tudatosítás kellett de megérte.

Szóval ezen is lehet fejleszteni.

2022. máj. 21. 09:12
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
Nincs olyan hogy kisugárzás. Nem vagyok nukleáris erőmű hogy sugározzak... Egyszerűen ronda vagyok ennyi. Olyan testi hibáim vannak amelyek miatt nem akar tőlem nagyjából senki semmit.
2022. máj. 21. 09:21
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Vannak menthetetlen esetek, és vannak bredpittek, akik bejönnek a nőknek no matter what.

De a férfiak többsége egyik táborba sem tartozik, és számukra nagyon is lényeges, hogy milyen a kisugárzásuk: vidámságot, magabiztosságot, lazaságot közvetítenek vagy egy rosszkedvű, szorongó, bénázást...

2022. máj. 21. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:
28%

Baromság, ha így lenne akkor nem tennének különbséget ugyanazon emberek ugyanazon viselkedéssel két ember között.

Csináljunk egy kísérletet. Egy ronda és egy nagyon jóképű ember egyszerre bemegy egy kocsmába, szórakozóhelyre. Egyik sem szól semmit, faarccal néznek csak. Ergo egyiknek sincs semmilyen kisugárzása. Mégis a jóképűhöz 99% eséllyel oda fog menni valaki beszélgetést kezdeményezni, míg a másikhoz senki.

Csak és kizárólag a külső számít!

2022. máj. 21. 13:49
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

14

Látom nem sikerült szöveget értelmezni. Vannak menthetetlen esetek és vannak szívtiprók, akik ígyis, úgyis bejönnek a nőknek. A többség viszont se nem ronda, se nem szexisten, úgyhogy baromira számít a fellépés, a magabiztosság és a kisugárzás.

2022. máj. 21. 13:52
 16/16 anonim ***** válasza:
20%

Így van, csak a kinézet számít. Mindenkinek van egy maximum szint, amit a külseje alapján elérhet. Azon belül pedig lehetnek egyéni preferenciák, valaki a szőkékre bukik, valakik a nagy farkúakra, valaki a gazdagokra... Ezek az ezoterikus női fogalmak semmit se érnek. Szokásos női bullshit a semmiről...

2022. máj. 21. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!