Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire várható el hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire várható el hogy a "saját szint" hasonlítson hozzánk?

Figyelt kérdés

Egy ronda férfi ugye nem válogathatna, ha valóban nőt akar

Azaz esetében normál testalkattal sem várhatná el hogy a nő ne legyen elhízva?

Akár diplomásként sem várhatná el hogy a nő ne legyen analfabéta?

Hűségesként sem várhatná el hogy a nő is hűséges legyen?

Egészségesként sem várhatná el hogy a nő is ép legyen?

Kigyúrva sem várhatná el hogy a nő nőies legyen?

Azaz csakis olyan nők között válogathatna akik igazából mélyen alatta vannak?

A pénz tudom a joker, de azt most kihagyhatnánk

2022. máj. 19. 17:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Unalmas már ez a ronda férfi dolog. Ott vannak a zsiros nők rájuk kell menni.
2022. jún. 2. 13:37
 22/29 A kérdező kommentje:

"Ott vannak a zsiros nők rájuk kell menni."

Menjél csak!

De miért volna ez kötelesség?

Akkor sem nyitnék feléjük ha pisztolyt tartanának a fejemhez fenyegetésképpen

A kérdésem az, hogy miért lenne az egy ember szintje?

2022. jún. 2. 14:43
 23/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt senkinek nem kell erőltetnie, mármint csak azért leállni egy nővel/férfival mert "Hát ha nincs ló jó a szamár is". Mindkét félnek hatalmas szenvedés lenne a kapcsolat, te nem tudsz ránézni vagy megérinteni a párodat undor nélkül, és ez oda-vissza megy.

Olyat kell választani aki a még elfogadható kategóriában van, és nem kell zsákot húzni a fejetekre ha le akartok feküdni. Meg persze az sem árt ha kinézet mellett az értékrendetek és a belső tulajdonságaitok is hasonlóak, összeállhatsz egy csúnyácskább lánnyal de nem lesz hosszú életű a dolog ha amúgy belső tulajdonságokban nagyon különböztök.

Ez a szintezgetés meg kinézet/belső tulajdonságok/személyiség/kultúra/szokások alapján megy. Ha mondjuk te egy sportos ember vagy akkor minden joggal elvárhatsz egy sportos lányt, ha művelt vagy akkor elvárható hogy a párod is legyen az, ha vékony vagy akkor elvárhatod a párodtól is hogy figyeljen az egészségére. Minden olyan dolgot joggal el lehet várni amivel te is rendelkezel, és az ilyen lányok lesznek veled egy szinten akik megfelelnek ezeknek, és lehetőleg hasonlítanak rád. Olyat nem nagyon fogsz találni aki minden szempontnak megfelel, de hasonló lesz biztosan.

Viszont, ha neked nem jönnek be a szinteden lévő lányok akkor azzal túl sok mindent nem lehet kezdeni, vagy lépcsőzől lefele vagy ugrassz egy szintet. Kinézeten is lehet változtatni, fogyni, hízni, edzeni, öltözködni, hajat festeni egyebek. Műtéti beavatkozásokat is sorolhatnám ide, bár szerintem ez a többség számára nem egy járható út.

2022. jún. 2. 16:07
 24/29 anonim ***** válasza:

Én vertem már le ronda nőkön a frusztrációm. Kicsit aláztam őket. Pont erre valók a ronda nők. Próbáld ki. Szabadidőm többet ér annál, mint hogy rondákkal szarakodjak, de 1-1-nek jó volt. Dugni nyilván nem volt gusztusom nekem se őket.

2022. jún. 2. 16:15
 25/29 A kérdező kommentje:

"Én vertem már le ronda nőkön a frusztrációm. Kicsit aláztam őket. Pont erre valók a ronda nők. Próbáld ki"

Nem túlzottan dob fel mások alázása. Nyilván erre nekem is lenne lehetőségem, de nem mindenki élvezi az ilyet

2022. jún. 2. 16:24
 26/29 anonim ***** válasza:

Kezdjük azzal, hogy sztem tegyünk különbséget aközött, hogy valaki elvárna a párjától ezt meg azt - de ha nem jön olyan neki össze, akkor nem hisztizik; meg aközhött, hogy szerinte neki ez meg az alanyi jogon kijár, és ha nem jön össze, akkor habzó szájjal fröcsög és elmondja az általa preferált nemet kollektíven minden sz...nak. Mert előbbivel még akkor sincs probléma, ha önmagához képest irreális, mer akkor max. egyedül meg, azt' ennyi.

Ha az a kérdés, hogy mennyire könnyen talál vki társat, ha ezt meg azt szeretne... Szerintem azt, hogy hozzá hasonlítson, lehet reális elvárásnak tekinteni akkor, ha természetesen / kevés erőfeszítéssel megoldható a dolog a másik fél részéről. Most hogy hozzak egy nagyon hülye, sarkos példát... azt is gondolhatja, hogy neki kijár, hogy kilométeres szakálla legyen a nőjének, ha neki az van, de baromi nehezen fog olyat találni; vay hogy legyen a nő ugyanúgy 190 centi.

Így pl. ha férfiként valakinek nagyon-nagyon vékony a testalkata, mivel a biológiailag női testben több a zsírszövet, azt sokkal nehezebb tudja egy nő "produkálni".

Vagy ha a "ne legyen elhízva" alatt azt érti, hogy neki kilátszanak a bordái, a nő meg legyen fitneszes szuperfeszes csodanő, akkor... hát igen, mindkettő teljesíti a "nincs elhízva" szintet, de azon belül is vannak azért eltérések bőven.

De pl. az sztem teljesen reális elvárás, hogy egy nem elhízott testalkatú ember nem szeretne egy rohadt sok túlsúllyal rendelkező illetőt maga mellé (de akkor egy büdös tahó, ha a nála bepróbálkozó túlsúlyos embert bicskanyitogató stílusban küld el melegebb éghajlatra), és ugyanígy, sztem reális elvárás egy tanult embertől, hogy a párja is intelligens legyen, vagy hogy hűségesek legyenek egymáshoz, vagy hogy közös hobbijuk legyen.

2022. jún. 3. 16:25
 27/29 A kérdező kommentje:

"De pl. az sztem teljesen reális elvárás, hogy egy nem elhízott testalkatú ember nem szeretne egy rohadt sok túlsúllyal rendelkező illetőt maga mellé..."

Ha ez így van, akkor miért ajánlgatja boldog-boldogtalan a kövér nőket pl. mint lehetséges megoldást sikertelen férfiaknak?

Miért várják el hogy beérje az ember olyan nőkkel is, akik valójaban ugye mélyen alatta vannak, kinézetben és igénytelenségben egyaránt?

Hogy van képük egyáltalán embereknek egy szintre hozni (elméletben) ilyen embereket?

2022. jún. 3. 20:00
 28/29 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk te hogy nézel ki!? Kövér nő meg a legalsó szint ezért az biztos, hogy elérhető bárkinek. Lehet csak kevéssel vagy átlag alatti, akkor kevéssel átlag alatti nőd is lehet nem csak dagadt.

2022. jún. 3. 20:02
 29/29 A kérdező kommentje:

"Lehet csak kevéssel vagy átlag alatti, akkor kevéssel átlag alatti nőd is lehet nem csak dagadt."

Hát nem vagyok igazán ronda, csak a csajok szerint, photofeeleren 4/10. És még csak dagadt nőt sem sűrűn találni egyedül, nemhogy karcsút. A nők szinte mind el vannak kelve, tehát ugye nekem maradhat a legalja aki senkinek sem kellett, legfeljebb.

Kivételek nagyon ritkák, mint például egy testi fejlődésben visszamaradott kislány. A 20 éves hiába karcsú és rendes, egyszerűen pedofil hajlamú az a férfi, akinek valamennyire is bejön egy 10 éves kislány testével bíró nő.

Nem tehet róla szegény, de én sem.

Szóval esetleg ilyenek vannak, de hát az sem vonzóbb lehetőség az örök magánynál.

2022. jún. 3. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!