Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok, nagyon gáznak fog nézni, hogyha ezt elmondom? 25N
Konkrétan nem a szextől félek, hanem hogy mit fog szólni, hogyha ezt elmondom
Nyilván az első csók előtt is tudnia kell róla, hogy még az se volt soha
Nem fura, hogy 25 éves nő létedre szűz vagy. (Inkább csak türelmes.)
Sokkal furább az, hogy a kiszemeltedről tudod, hogy ő már nem az, de ő rólad még nem. (Nem is kérdezte?) :,D
Nyilván tudom róla, hogy nem szűz, mert ismerem a volt barátnőjét
Itt előbb írtam, hogy csak azt kérdezte, hogy mióta nincs párom és akkor hazudtam
Mondjuk az nagy hiba volt (szerintem), hogy hazudtál ennek a férfinak erről. De első randin miért kell beszélni a szexuális tapasztalatodról (vagy annak hiányáról)? Én 15-20 éve voltam hasonló élethelyzetben, mint te, hasonlóan ismerkedtem, de első néhány randin sosem volt ez téma senkivel. Lehet, hogy a mai fiatalok ennyivel nyitottabbak, gyorsabb tempót diktálnak a randikon?
Ez egyetlen esetben jöhet ki jól: ha ő is szűz, csak szintén hazudott neked. :-)
Mond el nyugodtan, te neked értékelni fogják a szüzességed, én lassan 26 évesen szűz vagyok, nekem már ciki kategória ez.
Szégyenlem emiatt magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!