Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi idő múlva kereshetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva kereshetem még úgy, hogy örül neki, és hogyan vehetnék erőt magamon?

Figyelt kérdés
Egy férfi bizonyos körülmények miatt átdobta nekem a kapcsolattartásunkra a kezdeményezést. Azt mondta, hogy bármikor hívhatom, ha van valami.Megilletődtem, pedig logikus volt a tette.Pontosan nem tudom, hogy romantikus,szexuális vagy baráti alapon, de mindegy, mindenhogy örömmel tartanàm vele a kapcsolatot. Ez óta nem keres, logikus is, de nehéz is ez nekem. Ő azt nem tudja, hogy nekem ez a mumus még nőkkel is,hogy kellék e én bárkinek, akarják e hogy az életükben legyek.Volt két nagyon nagy pofára esésem két férfival, akikre évekig szerelmes voltam, egyik megcsinált, másik randira hívott, de utána megbeszélés nélkül tűntek el az életemből, többé nem köszönve. Nagyon fájt. Volt azóta sikeres, hosszú, gyümölcsöző kapcsolatom, van pár barátnőm is, de valami olyan mély sebeit vannak, hogy nem merem felhívni, nem merem elhinni, hogy komolyan gondolják az emberek, hogy szeretnek. Mit tegyek?Több hét után még keressetek őt, megadhstom még neki az elérhetőségeim?Érdeklődhet k egy férfi iránt még?

2022. máj. 17. 17:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Akikbe... Nem megcsinált, megcsókolt Bocsánat, szörnyű az ellenőrző program.
2022. máj. 17. 17:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Több hét után még kereshetem e, érdeklődhetek a hogyléte felől, vagy már nem. Az ismertségünk nem pillanatnyi volt, hanem huzamosabb.
2022. máj. 17. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, akkor írj neki, nincs veszítenivalód. A legegyszerűbb, ha valami semlegessel kezdesz. Pl. rég beszéltünk, mi újság veled. Aztán majd meglátod, hogy hogyan reagál, örül-e neki vagy ő ezt már lezárta magában és nem akar veled ismerkedni. Mivel azt mondta, hogy bármikor keresheted, van rá esély, hogy még mindig érdekled, de ne nagyon húzd már, így is sok idő eltelt azóta.
2022. máj. 17. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:

"Bocsánat, szörnyű az ellenőrző program."

Freud's ghost is in the spellchecker.

2022. máj. 17. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Mik azok a bizonyos körülmények, ami miatt neked kell keresni?
2022. máj. 17. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha engem vki tobb hétig is ejt en nem keresném akkor sem ha rámtolta a felelosséget.
2022. máj. 17. 17:55
 7/7 A kérdező kommentje:
5.egyszer már elutasítottam, vagy afféle, de az régen volt még, máshol találkozva és idegenként.
2022. máj. 17. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!