Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene bajom van, hogy ezt csináltam?
Ismerkedtem egy lánnyal. Találkoztunk egy keddi majd egy csütörtöki napon is. Kajálni voltunk a másik alkalommal meg moziban, pénteken is találkoztunk volna, de aztán lebetegedtem majd mikor jól voltam már és újra találkozóra került volna sor akkor elment a kedvem, cukrászdába akart menni. Mert teljesen szerencsétlennek tűnt "jó kislánynak". Utálok eljárkálni így, mint 2 szerencsétlen. Le is tiltottam, rohadt idegesítő volt.
Aztán megtudtam közös baráttól, hogy nagyon bejöttem a csajnak. És egyébként egy nagyon nagyszájú lány. Sokat jár bulizni is és nem visszahúzódó. Le akart feküdni velem. Már buktam a csajt, de szeretnék belőle tanulni valamit. Nem értem a saját viselkedésemet.
Minek akart moziba meg ilyen sz*rságokra menni? Egész nap dolgoztam, elfáradtam nyilván ő is. Akkor miért nem láttam rajta, hogy rámenős.
Elmondhatatlanul ideges vagyok.
Igen, ki akarom hagyni az udvarlás fázist.
Annyira irigykedve nézek a kollégáimra, akik munka után mennek haza a közös háztartásba, nem így az utcán mint 2 csöves.
Túl nagy bizonytalanság, ilyenkor tudat alatt elvágom magam.
“Aki normálisan ír annak megköszönöm, aki nem azt nem minősítem még annyira sem érdemesek.“
És te mire vagy érdemes? Te még annyit sem mondtál normálisan/abnormálisan a lánynak, hogy “goodbye”, csak tiltottad a fenébe.
"Igen, ki akarom hagyni az udvarlás fázist."
Akkor szexkapcsolatot kell keresni. Megbeszélitek hogy csak szexkapcsolat lesz köztetek így nem kell udvarolnod. Csak ezt illik előre közölni a nővel.
"pont azért mert nem votl jó csaj, melegítőben mentem"
😅 Remélem, a csaj éppen a máriapócsi könnyező Szűz Máriához imádkozik hálálkodva, amiért letiltottad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!