Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Amióta egyedül vagyok, nagyon vágyom az intimitásra, hogy szerethessek , de sajnos a személyiségem miatt nem vagyok képes alkalmi kapcsolatra érzelmek nélkül, de tudom hogy valószínű sok idő lesz találnom olyan lányt akire vágyom.
Nem nézek ki rosszul, sok lánnyal lehetne alkalmi kapcsolatom, de tudom hogy nem menne, mert csak fájdalmat okozna ha megszeretem de tudom hogy nem őt keresem.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Hogyan bírjam ki azt az időt, ami akár több év is lehet hogy nem szerethetek senkit?
A gondolkodasod se jo.
Ha azt táplálod magadba sok ido mire találsz vkit, akkor ugyis lesz
A nők meg alapvetoen nem alkalmikat akarnak, ez is téves, max kiábrándulnak beloled es lelépnek.
Azt nyujtsd a masiknak ami a masiknak kell, ehhez érdeklődnőd kell a másikrol es megismerned őt. Az a szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!