Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szemmel férfiak akik:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel férfiak akik: fotósok, videósok, grafikusok, azok milyen presztízsűek?

Figyelt kérdés

Szóval ezek ilyen csicskamunkák, érdekes de egyik hónapról másikra tengődő "művészlélek" szerű férfiak?

Tehát a mérnök, programozó, közgazdász stb. igazi komoly férfimunkákhoz képest nevetségesek, komolytalanok, szerencsétlenek?

2022. máj. 11. 22:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A fotósok jól keresnek.

Nőket a pénz és a külső érdekli! Szóval van így esélyed náluk.

2022. máj. 12. 10:46
 12/14 A kérdező kommentje:

# 8

Ahogy én látom a fotósok, videósok, grafikusok sok technológiát, szoftvert használnak, és mintha lenne két csoportjuk az amit te írtál a "művész" irányzat és aki amolyan szakember.

2022. máj. 12. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Igaz, bár amennyire tapasztaltam, akiknél a technikai vonal jobban dominál, más megnevezést használnak magukra.

Mondjuk én a művészt sem pejoratív értelemben használtam, inkább egy skálaként képzelem el, ahol van a teljes alkotói szabadság, ahol jóformán nincs rossz válasz, csak gyenge ötlet és van az, hogy annyi irányelvnek és egyébnek kell megfelelni, hogy jelentősen kiszorul a kreatív tér a munkából a tervezés során például.

2022. máj. 12. 13:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Mivel én magam is szeretek fotózni és imádok szinte mindenféle művészetet így nekem pont az ilyen munkák érnek a legtöbbet
okt. 10. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!