Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belemennétek olyan kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek olyan kapcsolatba, ahol 14 év a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Soha nem akartam magamnak ennyivel idősebb pasit, ha a szívemre teszem a kezem, akkor olyan 5-6 évet mondanék korkülönbségnek maximum, ami ideális. Fogalmam sem volt, hogy mennyi idős, egy szórakozóhelyen ismertem meg, későbbi randinkon került szóba a kora. Eddig 4 randink volt, senkivel nem éreztem még ennyire jól magam, sok közös dolog van bennünk, intelligens, vonzó. Hosszú távra tervezek, így többször belegondoltam, hogy 20 év múlva már idősnek fog számítani, én még csak középkorú leszek,vajon hogy fog öregedni stb.

2022. máj. 11. 15:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

10.-re

+ van még pár.

- Senki aktatologató, irodakukac.

- Hivatalból itt lévő rendőrök.

- Munkanélküliek.

- Az összes hazai incel...mind a 4.

- Perverzek.

- Meg a magamfajta, akinek a céges gépén sok oldal tiltott.

2022. máj. 11. 16:30
 12/23 anonim ***** válasza:
52%
Volt ilyen, de nem kellene újra.
2022. máj. 11. 19:00
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

25 évesen osszejottem egy 15 evvel idősebb, regebben elvalt pasival.

Ma már a férjem és gyermekem apja :) soha jobb kapcsolatom nem volt.

2022. máj. 11. 19:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az ilyen "ő a lelkitársam, még akkor is, ha idősebb🥺" helyzeteknél szerintem annak is kéne nyomnia a latba, hogy ő valszeg sikoltva rohanna el ha fordítva lenne a korotok.
2022. máj. 11. 19:58
 15/23 Dzsoki ***** válasza:
67%
Bele. Sőt,jelenleg is azon vagyok. Én 58.a hölgy 40. Nem feltétlenül a korkülönbség miatt,de nagyon nehezen alakul. Egyenlőre csak nyilvános helyen kávézgatunk. Egy tízen kilós tacskó kutyára úgy nézett,ahogy reám talán sosem fog. Már ott tartok,hogy azon sem csodálkoznék,ha kiderülne,hogy szűz. Általánosságban pedig,erre is,arra is van példa. Kóbor,Székhelyi,Forgács Gabi vagy éppen a Szandi.
2022. máj. 11. 23:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

15 Wazze

Hasonló korú vagyok min te. Mi a faxt akarsz a frigid picsától?

Ennyi idősen már rájön az ember hogyha az első alklomnál nincs szex akkor utánna az n.-nél em lesz.

2022. máj. 11. 23:44
 17/23 Dzsoki ***** válasza:
52%
16-os! Mert különben jól néz ki. Igen,igazad van,ha eddig nem volt kapcsolata,akkor talán,nem 40 évesen kezdi el. Legalábbis beszámol,hogy merre járkál,de egy szó nincs,mondjuk így,konkurrenciáról. Még barátnőről sem. Avval nem is tudnék versenyezni. Ettől még,bízom benne,hogy egyszer csak elkezd viszketni neki. Meg abban éli ki magát,hogy 20 kilométereket túrázik hétvégenként. Szerettem volna egy olyan kapcsolatot,hogy nem csak felhívom,odamegyek,kifizetem,elintézem és hazamegyek hozzám. Ettől még ,igen,igazad lehet,hogy frigid. Illetve,ha nem az,esetleg akkor sem élvezné a szüzessége elvesztését 40 évesen. Eddig is úgy volt,hogy vele kávézom,prostival szexelek,ezután is így marad. Az eredeti kérdés arról szólt,hogy belemennénk-e egy kapcsolatba,ha 14 év a korkülönbség. Erre írtam,hogy még a 18 is lehetséges. Legalábbis részemről. Most akkor az én példámon okulva,kezdjen kapcsolatot 14 év korkülönbséggel vagy ne kezdjen? Erre,az jó válasz,hogy tegye,ha megvan a partnerek között a "kémia"?
2022. máj. 12. 00:08
 18/23 anonim ***** válasza:
62%
Igen, ha amúgy összepasszolunk, akkor simán.
2022. máj. 12. 00:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

17 16 vok

Hogy jönnek ide a prostik?

Ha egy nő nem buxik veled az első randin a 20. on sem fog. 2. randira nem megyünk. Hülye pitchákkal nem foglalkozunk. Akkor inkább prosti. Részedről a 18 év korkülönbség megjárná ha a mami 80 lenne? Kacsingass a korosztályunkra. Ne a hamvas aggszűzekre. Normális nálad 20 évvel fiatalabb nőnek van bikája aki megkúrja. A maradék hülye pitschák

meg a faxomnak sem kellenének

2022. máj. 12. 00:41
 20/23 Dzsoki ***** válasza:
100%
19-es! Úgy,hogy a prostit biológiai szükségletek miatt használok. Oda a szexért megyek,a 18 évvel fiatalabbal meg meg tudom beszélni a világ dolgait. Legalábbis részben. Egyben szerettem volna a kettőt! Vagyis,lehet,hogy frigid,de sok mindenről el tudunk beszélgetni,amiről a prostival nem. Ez van lelkileg. A prosti meg testileg. Szigorúan véve,nem is randi,amit csinálunk,hanem egyfajta barátság,extrák nélkül.
2022. máj. 12. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!