Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiuanak ebbol vajon mi jo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuanak ebbol vajon mi jo szarmazott?

Figyelt kérdés
Szoval meg februarban matcheltunk aztan beszelgettunk kicsit, mondta hogy szivesen megismerne eloben, mondtam oke. Meg az elejen megkerdeztem hogy hany centi magas irta h 185, mondom okes en meg 175. A tobbi reszelet annyira nem is lenyeges, nem beszeltunk sokat meg neha hetekig nem irt, de az lett a vege h megigerte h majd keresni fog, aztan sosem irt... Na gyerekek, ma lattam ot az egyetemen, bar kicsit messzebb volt, de szinte biztos vagyok benne h o volt az.... Szerintem max akkora volt mint en ha nem alacsonyabb...... Annyira elkezdtem nevetni amikor kileptem az epuletbol. Valoszinuleg ezert nem talalkoztunk soha. De egy intelligensnek tuno es egyebkent jokepu fiu miert csinal ilyet?? :D valaki ezt magyarazza mar el nekem, mert en ennek az egesznek semmi ertelmet nem talalom....

2022. máj. 10. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Intelligensnek tunt.
2022. máj. 10. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Önértékelési zavar. Lehet te jóképűnek tartod, lehet ő magát nem, a magassága rátesz, vagy csak a magassága miatt, stb...
2022. máj. 10. 19:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon jo szakon van, valamint kifejezetten magabiztosnak tunt... Es amugy valoban jol nezett ki, csak hat nem volt 185 cm az szent... De meg a profiljaba is ezt volt kiirva ahh
2022. máj. 10. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy azt érezze csajozik, nem csak 2 mondatot beszélget lányokkal tinderen, hanem jóval többet.
2022. máj. 10. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a külsőségeken múlik, hogy valaki erős lesz-e gyermekem. Hiába bájos számodra, ízlésednek megfelelő a képe, ha töketlen, gyenge, gyáva, eunuch, stb...

Magabiztosnak tűnt? Hol, a 30 méteres távolságban vagy az interneten?:)

2022. máj. 10. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kérdezted meg a magasságát, ha ki volt írva a profiljába? Egyébként ez egy tipikus "nem kellettem a helyes srácnak, ezért kitalálok valamit, hogy én jöjjek ki jobban a dologból" kérdés. Nincs itt semmi látnivaló.
2022. máj. 11. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Önértékelési zavar. Nekem is van újabban a korommal kapcsolatban. 28 éves vagyok és öregnek érzem magam. Tudom nem ad okot büszkeségre, de az utóbbi időben a neten ismerkedve 25 vagy 26 évesnek adtam ki magam. Pedig rólam is azt mondanád, hogy tök hülye vagyok amiért ezt csinálom, mert amúgy magas, jóképűnek mondott srác vagyok. De mégis ez előjön belőlem. Nyilván nem alaptalanul, volt egy-két rossz tapasztalatom, csak lehet felnagyítottam őket. De néha azt érzem muszáj hazudnom, mert amúgy ha az igazat mondanám senki nem szeretne és fogadna el, és még addig se jutnék el, ameddig így eljutok.
2022. máj. 17. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!