Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így csajozni az ikeában?
Figyelt kérdés
Voltam ikeában és tök sok csinos nő próbálgatta a matracokat és gondoltam melléjük feküdnék és mondanám hogy van kedved kipróbálni otthon velem ezt a matracot...2022. máj. 9. 11:49
11/15 anonim 

válasza:

Ha jóképű vagy, akkor ez merész, férfias tett. Ha csúnya, akkor zaklatás.
12/15 anonim 

válasza:

11) imádtok ezen siránkozni, pedig szerintem nem atomfizika úgy ismerkedni, hogy jelet küldök, megvárom, hogy látok-e érdeklődést és akkor folytatom, ha igen...
Nyilván a kérdés egy vicc, de te sem gondolod, hogy bárkitől oké, ha egy idegen csaj mellé fekszik és szia helyett előterjeszti, hogy megrakná 😂
13/15 anonim 

válasza:

Dolgok, amik érdekelnek, miközben az ikeában vásárolok:
- konyhabútor választék
- húsgolyó
- növények
- van-e végre készleten SINNERLIG lámpa (nincs)
Dolgok, amik a legkevésbé sem érdekelnek, miközben az ikeában vásárolok:
- hatosával visítva rohangáló gyerekek
- kamu adománygyűjtő fazon
- idegen arc, aki mellém fekszik a matracra, hogy kipróbálná velem.
14/15 anonim 

válasza:

Ettől vonzó a pasi, ha akkor is megkívánod, ha nem őt kerested. Ezek az előírt ismerkedési szabályok a lúzerek ek vannak kitalálva. A kiemelkedett férfi bárhol bármit csinálhat, mindenhogyan tetszeni fog a nőnek. A többi meg birkaként követheti a szabályzatot. Szökőévente lesz egy csaj, aki nem küldi el a k anyjába egy sziáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!