Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire látom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire látom jól a dolgot, hogy nekem nem kéne még ismerkednem egy jó ideig?

Figyelt kérdés

Jelenleg 28 éves férfi vagyok (hamarosan 29), az életem egyáltalán nincs rendben, mondhatni az egész eddigi életemet elpazaroltam.

Kezdjük ott, hogy mentális betegségekben szenvedek (súlyos depresszió, szorongás), emellett pedig nagyon lusta is vagyok.

Ennek köszönhetően például annak idején úgy elhanyagoltam a középiskolát, hogy azt sem fejeztem be. A jogsit sem tettem le, sohasem próbáltam.

Barátnőm, barátaim sem voltak még. Nem igazán mentem sehova sem, nyáron is itthon ülök mindig.

Bár már 4 éve külön élek a szüleimtől albérletben, 18 éves korom óta pedig dolgozom.

Van 5 milió Ft félretett pénzem, maximum ennyi amit feltudok mutatni, viszont ez 28 évesen szerintem édeskevés.

Próbálom összeszedni magamat, legalább valamilyen szakmát elvégezni, emellé angolul szeretnék megtanulni legalább B2-es szinten, illetve a jogsit letenni. Illetve a mentális betegségeimet sem ártana rendbe tenni. Egyébként úgy külsőleg rendben vagyok, nem vagyok csúnya, bár kicsit el vagyok hízva, de edzem már 1 hónapja.

Viszont mivel a történtek miatt az önbizalmam a nullával egyenlő, így egyáltalán nem ismerkedem, elzárkózom minden ilyen ismerkedés elől. Ráadásul iskolás koromban állandóan ki voltam közösítve, így az is mély nyomott hagyott bennem.

A kérdésem az, hogy véleményetek szerint jól látom -e a helyzetet, és ameddig az életem egyik területe sincs rendben, addig felesleges ismerkedésre kezdeni? A helyemben Ti sem kezdenétek ismerkedésre?

Tehát nekem azért nincs kapcsolatom, azért nem volt eddig, mert nem kerestem. Illetve életem során eddig 4 lehetőség lett volna, amikor a lányok kezdeményeztek nálam, de elzárkóztam előlük, félelemből, mert egyszerűen annyi önbizalmam sincs, hogy elhiggyem, hogy komolyan gondolták ezt az egészet.

Köszönöm a válaszokat.

2022. máj. 7. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
61%

Önbizalmad nem a jogsitól vagy egy b2-es nyelvvizsgától lesz, hanem attól ha sikereid lesznek a csajoknál.

Ahhoz meg viszont próbálkoznod kell.

29 évesen ne nagyon halogasd ezt, mert végleg elmennek a fiatal éveid és akkor már baszhatod.

2022. máj. 7. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem is már hülyeség tovább halogatni. 40 évesen akarsz először nőhöz érni?

Nyilván olyanokkal kell majd ismerkedned, akik nem akarnak nagyon komoly kapcsolatot (pl. összeköltözéssel, közeljövőben gyerekkel, stb.), mert erre nem állsz készen. De ezen kívül semmi okod nincs rá, hogy elzárkózz.

Az edzés kezdésnek jó, elkezdtél változtatni. Nézz ki egy szakmát és iratkozz be valahova. Magadért tedd, ne másért. Menj pszichológushoz és dolgozzatok a problémáidon, segít majd a társas életben is. Az úgyse hetek kérdése lesz, hanem nagy eséllyel 5-10-15 vagy még több évé.

Mellette nyugodtan ismerkedhetsz, barátkozhatsz, felépíthetsz egy ismerősi kört. Repülnek az évek, ne várj vele.

2022. máj. 7. 19:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat!

"29 évesen ne nagyon halogasd ezt, mert végleg elmennek a fiatal éveid és akkor már baszhatod."

Már amúgy is elmentek szerintem... Ez van.

2022. máj. 7. 19:32
 4/4 FoxtrotLidérc ***** válasza:
61%
3: Azt ne mondd, hogy 29 évesen elmentek a fiatal éveid, mert fényt kapok. :D Azt akartam csak mondani: Még csak most kezdődik igazán a történeted! SEMMIVEL nem vagy elkésve. Azt tudom mondani: Biztosan vannak értékeid. Nem hiszem, hogy rossz ember volnál. És abban biztos vagyok, hogy meg fogod találni a másik feled. :))) Ne zárkózz el a lányoktól! Nem harapnak, cserébe sok élménytől fosztod meg magad! Hajrá! :)))
2022. máj. 8. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!