Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a normális, hogy az ismerkedés elején csak a férfi kezdeményez beszélgetést vagy csak az én esetemben van ez így?
Minden alkalomkor amikor online megismerkedek egy lánnyal, én kezdeményezek. Írok nekik, elcsevegünk majd másnap ugyancsak én írok. Harmadnap megint. Természetesen nem az olyan lányokról beszélek akik kétszavas válaszokat adnak. Néha jól esne ha egyszer nekem is megzörrenne a telefonom és a kijelzőn akár csak egy "mizu?" üzenet jelenne meg tőle.
Nem mondom, hogy sokat nyúzom a csetelést mielőtt randira hívom de azért nem akarom pazarolni az időm egy olyan lányra akinek én vagyok az egyik "figyelem forrása" a sok közül.
Ez mindenkivel így van és ez a megszokott vagy csak simán nem vagyok annyira érdekes, hogy néha önszántukból is beszélgessenek velem?
Nektek mik a tapasztalataitok ezen a téren?
Sztem nem normális
A legtöbb csaj szeret irkálni, mikor bejövök nekik
Az ilynekre nem szoktam időt vesztegetni. Büszkeség, meg ilyenek...
Ha nekem kéne a pasira irni nekem ugy jönne le hogy nem érdeklem.
Amikor már van annyi bizalmam felé hogy igen számítok neki, fontos vagyok neki , nincs más nője talonban etc, akkor merek rá írni illetve megnyílni neki en is magamtol. De ekkormár gondolom tobbszor talalkoztunk is, tobbszor beszeltunk is, alakulgat is valami koztunk
Ismerős. Az én esetemben volt egy együttlét húsvétkor. Azóta minden hétvégi talira nemet mondd. Barátok, házimunka, vagy akármi. Sztem ha egy nő akar vmit akk keres alkalmat rá, nem helyezi a dolgokat a kiszemelt fölé, főleg 1 hónap után nem.
Ezt a nők direkt csinálják. Kibúvót keresnek mert gyáva sz*rok megírni hogy bocsde csak ismerősök maradhatunk max. Ennél még gázabb amikor egész egyszerűen b*szik felőlem kérdezni. Hogy a genyóba akar engem megismerni másként?
Ha a nő nem válaszol akkor tuti mással ír és te vagy a jóbari neki. Csak a gerinc kissé jobban hajlik a kamu felé. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!