Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves férfi aki "semmit nem ért el" , hogy lehet kiegyensúlyozott, fiatalos és jókedvű?
Nem megvetésből kérdezem, de az alapján amit elmondott magáról a tök átlagos dolgai sincsenek meg: se egy saját lakás, albérletben él, se egy autó mert jogsija sincs( csak robogós jogsi), se gyereke, se volt feleség, semmi.
Olyan dolgokkal tölti az idejét mint egy gimis srác: edzeget (nagyon sportos) bicajozik, hobbikkal foglalkozik, könyveket olvas, kirándulni jár.
De az arca kisimult, mosolygós, jókedvű, de mint férfi egy nulla, mármint semmit nem épített fel az életben: se egy komoly szakma, se egzisztencia, azt mondta grafikai szakmája van.
“ de mint férfi egy nulla, mármint semmit nem épített fel az életben: se egy komoly szakma, se egzisztencia, azt mondta grafikai szakmája van.“
Nem feltetlenul attol vonzó aferfi, hogy sok penze van...
En pl. mindig munkanelkuliekkel jartam egesz eletemben, egy-ket kivetellel.
Soha egyiknek sem volt sajat penzbol vett lakasa, se kocsija,se allasa se nagyon, szulei tartottak el oket legtobbszor.
En olyenekkel nme szoktam foglalkozni,hogy mennyit keres,meg mit dolgozik, van-e penze abankban.
49/N
21- es vagyok. Neki sincs gyereke! En annak orulok! Mert nekem sincs.
Felesege volt egyszer 1 evig...szoval kb. neki se volt még felesége.
En ennek orulok, mert nekem se volt ferjem!
Orulok,hogy ilyen sok bennunk a kozos.
A lényeg, h Ő boldog így.
Nem is lett egy idegroncs és megfelelési kényszeres besavanyodott emberke.
N30
21- es vagyok.
Munkanelkuliekkel azert szuper jarni,mert idomilliomosok!😄
21- es vagyok.
Azert azt neha sajnalom,hogy pl. 10 evente csak egyszer jutok el nyaralni..
Ez a hatulutoje...
Mert neki sincs penze, meg nekem sem. Vag ycsak akkor tudunk menni,ha mindent en fizetek,es alegolcsobb helyre csak...es azt is csak 10 evente egyszer...
Nemrég néztem egy videót ahol a készítő pontosan arról beszélt, hogy manapság akármit is érsz el, akármivel foglalkozol, ha annak nincs anyagi vonzata, akkor te nem számítasz sikeresnek. Ha mondjuk pedagógus vagy és imádod a munkád, vagy önkéteskedsz, vagy bármi mást csinálsz ami nem vagy nem feltélenül jár anyagi gazdagodással akkor te a 21. században sikertelennek számítasz.
Undorító egy felfogás és életcél meg kell hagyni.
Halmozni a sok fölösleges holmit, szarságot, gürcölni, költekezni, fogyasztani... ennyi a 21. század emberének, a SIKERES embernek az ismertetője.
Ha nincs kocsid lúzer vagy, ha nem keresel jól, vagy esetleg leszarod a munkádat lúzer vagy, ha nem jársz menő éttermekbe, bárokba, nincsenek drága ruháid, ájfónod akkor is lúzer vagy...
Az emberiség tényleg megérett a pusztulásra és nagyon meg is érdemelné.
Ha jókedvű, fiatalós, akkor már bőőőven sok mindent elért az életben. Sőt, kiegyensúlyozott. Ez óriási. Ezt az emberek nagyja sose éri el életben, szóval az a "semmi" már több, mint amit az átlag ember élete végéig elér. 😃😃
Az átlagos nem jelent jót. Nézz körül. Ez az átlag, és 99,9%ban rossz.
Amiket felsoroltál, nem az élethez köthetőek, hanem ezen a bolygón lévő rendszerhez.
Férfi, egy nulla? Hát nekem ellenkezője látszik a leírásból. Úgy tűnik, teljes, nem nulla, hanem max. Boldog, tudja mit akar, csinálja amit szeret, elégedett, egészséges mentalitású.
Szerintem a nulla nem ő..., azt máshol keresd. 😃 Pl mélységedben, normalitásodban, iq-dban, mentalitásodban, értékítéletedben, spirituális fejletségedben, és egyéb helyeken. Hatalmas, tiszta nullákat fogsz találni. 😃😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!