Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még fiatal barátnőm? 28f
Figyelt kérdés
28f vagyok, átlagos testalkat, egy stabil jól fizető munkahely, presztízs kocsi.
Nem volt még kapcsolatom.
Ha tovább próbálkozom, lehet még fiatal barátnőm? (18-22) Túlkoros vagyok már?
2022. ápr. 30. 21:06
1/18 anonim 

válasza:

“Fiatal”
“18-22”
Szerinted a 23 már öreg, vagy mi? :D Vannak gondok.
2/18 anonim 

válasza:

"Nem volt még kapcsolatom."
Ezt hogy sikerült? Mit csináltál eddig?
3/18 A kérdező kommentje:
2. Próbálkoztam, 0 sikerrel.
2022. ápr. 30. 21:17
4/18 anonim 

válasza:

Igen. Én is 28 vagyok és 21 éves a barátnőm. Két éve vagyunk együtt. 5-8-10 év még relatíve egész sok lánynak belefér. A legjobb barátom szülei között is 7 év van, de az egyik nagyszüleim között is 10 év volt.
5/18 anonim 

válasza:

ne fűzz hozzá túl sok reményt. a 18-22 közti lányok is látják rajtad, hogy a kocsiddal próbálsz bevágódni, mert tapasztalatod még nincs.
6/18 anonim 

válasza:

Ha őszinte választ vársz? Nincs esélyed már. Ez a hajó számodra elment. És egyre öregebb leszel tapasztalatlanul.
8/18 anonim 

válasza:

Ezt a baromságot. Ilyen 5-7 év különbség nagyon sok nőt nem zavar. Más dolgok miatt lehet nem kellesz majd, de nem a korod miatt nem.
10/18 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy miért nem volt sikered és mi változott, hogy sikeress legyél? 18-22 korosztályban még rengeteget fejlődnek az emberek, így 28 évesen ha komoly kapcsolatot keresel, nem a legideálisabb korosztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!