Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne egy olyan kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne egy olyan kapcsolatot megszakítani udvariasan, amiben úgy érzem, hogy a nő lehúz anyagilag?

Figyelt kérdés
Nincs köztünk úgy semmi, nem is volt, régi barát, de úgy akartam volna alakítani, hogy összejöjjünk, mert kedvelem őt régóta, de közbe rájöttem, hogy nem menne nekem, már azt megbeszéltük, hogy barátok maradunk, és nem több, de körülbelül elvárná tőlem, hogy vigyem el ide oda. Most pl februárban tankoltam csak miatta közel 40e ftért, márciusban is, meg közbe ahol kajáltunk mindig én fizettem, neki vannak tervei, van egy nagy terve amihez szüksége volt pénzre, adtam neki 300e ftot, nem kérem vissza, most áprilisban is mentünk pár helyre, sosem kértem, hogy szálljon be a benzinbe, nem is tudna beszállni, kajára sincs pénze, illetve nála van a céges telefonom korlátlan nettel már 2-3 hónapja de az én számlámról vonódik... Májusra már megvolt a következő útiterv mentünk volna fellépni egy városba 140 km re, leszerveztem, hogy aznapra ne dolgozzak, tudjam vinni, de át lett téve a fellépés másik városba 190 kmre, egy héttel korábbi időpontra, én azon a hétvégén dolgozok, így az eredeti időpontra már rá szerveztem egy melót de most meg kB meg van sértődve, hogy nem veszek ki az új időpontra szabadnapot, hogy vigyem... Illetve májusra egy másik messzi helyre is kellett volna menni de azon a hétvégén is dolgozok, azt megoldotta már elvileg. Én nem bánom, hogy nem én viszem el ezekre a fellépésekre, van elég kiadásom így is. Júliusra meg egy egy hetes külföldi turné lenne arra megint mondta, hogy majd kB 2-300e ftot addig össze kell szednie nem tudja hogy tegyen ennyit félre stb, meg oda is vigyem el majd... Én tudom, hogy neki ezek fontos fellépések de nekem ez így nagyon nem kifizetődő, hogy vagy vegyek ki szabit, vagy mondjam le a maszek melóim, hétvégén mindig van/lenne maszekom de ha őt kell vinni, akkor egyrészt kiesés nekem másrészt üzemanyag stb úgy, hogy én is csak úgy jövök ki, ha vállalok minden plusz melót. Baratilag szeretek vele lenni meg tök jól elvagyunk nem unjuk meg egymást ilyen hosszú utakon sem meg ha ott alszunk valahol az is probléma mentes csak hát anyagilag nagyon nem jó ez így.

2022. ápr. 30. 02:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy rossz hírem, amit már te is tudsz.

Engedd el ezt a sztorit. Meg kell neki mondani a szemébe az autó nem barátsággal megy hanem benzinnel/gázolajjal. Szép volt jó volt de ennyi, nincs harag.

2022. ápr. 30. 02:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem húz le anyagilag. Egy kapcsolatban egy odaado ferfi lennel. De egy baratra nem koltunk. Egyszeruen mondd meg neki, hogy lett egy baratnőd és rá kell költened mostantól. Így vissza jell venned a ceges telot stb. Ne sajnald, majd megoldja.
2022. ápr. 30. 03:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te egy csicska vagy. És még hülye is.
2022. ápr. 30. 07:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetsz ekkora lúzer? Ez a nő csak erre tart. Kihasználni anyagilag.
2022. ápr. 30. 07:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3 al értek egyet.

Ez a csaj a krváknál is rosszabb,mert még elvárásai is vannak.

Igazábol te fizetsz azért hogy ő veled töltse az idejét.Jó barát lehet...

Próbáld ki mennyit lenne veled ha elzárnád ideiglenesen a pézcsapot🤣

Megsugom kb 3 perc

2022. ápr. 30. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátságot hazudtál neki, utána elkezdted pénzelni meg szórakoztatni abban a reményben, hogy majd így felszeded. A lány erre hamar rájött, de leépítés helyett elkezdett lehúzni. Így jártál, te sem voltál tisztességes.
2022. ápr. 30. 08:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom, hogy te egy balek vagy (nem bántásból). Az oké hogy társaságra vágysz, mint mindenki más, de hogy ezért még fizetsz is, az már nem normális.

A csaj viszont rendkívül élelmes, leleményes. Rájött hogy téged le lehet húzni anyagilag, és ezt ki is használja. Számold össze, hogy mennyi pénzed bánja a vele való "kapcsolatot". Ha ezt a pénzt félre raktad volna magadnak, és időt szántál volna arra, hogy keress egy normális nőt aki nem akar lehúzni anyagilag, akkor már rég nem itt tartanál.

Még ha ez egy párkapcsolaton belül történne, akkor csak csak érthető, hogy segítitek egymást. De így te csak egy balek vagy, a csaj viszont a jég hátán is megél, az ilyenekből mint te. Legyél férfi és állj a sarkadra. A pénzedre gondolom már keresztet vethetsz.

Kezdj el más nőkkel ismerkedni, ennek a lánynak meg kedvesen el kell magyarázni hogy te innentől kezdve befejezted ezt az egészet. Biztos meg fog sértődni, de ez lesz neked a tanulópénz, hogy többet ilyet ne csinálj.

2022. ápr. 30. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jo nagy balek vagy! 😃

Nekem juliusban lesz az eskuvom. A zeneszeket ki tudnad fizezni? Cirka 500 ezer ft.

A fuvart megoldjuk mi.

2022. ápr. 30. 09:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, balek vagyok és ezt tudom is magamról, igazatok van. Év elején volt pár randi nem sikerültek rosszul meg hát ismerjük egymást régóta, akkor gondoltuk, hogy lehetne köztünk több is, de a páradik "rendes" randi után úgymond pattintottam mert rájöttem, hogy nekem nem menne, nem szeretnék másik párkapcsolatot, egyszerűen nem menne vele úgy, hogy az előzőből sem jöttem ki, ami elég nagy csalódás, illetve neki is előtte nemrég lett vége egy kapcsolatnak, bár ott kezdem megérteni a csávót, hogy miért szakított vele. Nála is ugyanez volt egyébként, panaszkodott rá, hogy nem minden ilyen programra tudta elvinni de szerintem ebből lett elege a pasinak. Szerencsére még mielőtt bármi testiség lett volna köztünk leállítottam, akkor már túl érzelmes lett volna, csak hát azóta is jön ezekkel a dolgokkal, hogy vigyem el ide oda érjek rá, nincs pénze kajára, netet sem intézte el az albijában azóta sem azért van nála a céges telóm... Én meg ilyen balek vagyok próbálok/próbáltam neki segíteni. Nekem így a nőkkel nincs szerencsém, nem is keresek párkapcsolatot, volt már egy házasság, ami csalódás volt. A pénz amit adtam neki /tankoltam/beletettem nem érdekel, nem számolom össze,jobb is talán. Igen a társaság hiányzik, a beszélgetés, összebújás, de még talán a szex része is, van pár barátom de nyilván azok ilyeneket nem pótolnak.
2022. ápr. 30. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!